| Mihaiflorin14327 a întrebat:

Salut TPU! M-am certat cu o fata si vreau sa ma împac cu ea, treaba e ca sunt foarte supărat si nervos si vreau sa ii scriu un mesaj cat tin eu la ea si ca imi cer scuze daca am gresit cu ceva etc. Asa, da sunt super nervos si as dori sa ma inspir si de la voi...(cel mai bun mesaj primește funda)

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai tu si cu ea cunoasteti motivele pentru care v ati certat, iar la nervi nu este bine sa i dai mesaj sau sa o suni ca vei scrie sau vei vorbi prostii, asteapta cîteva zile sa ti treaca nervii si după aceea suna o si stai de vorba cu ea invita o in oras undeva sa vorbiti, asta doar daca ea mai vrea sa vorbeasca cu tine, daca ea numai vrea nimic cu tine nu ai ce sa i faci trebuie sa o uiti si sa nu o stresezi cu mesaje ca mai rau faci, fiecare om este liber sa decida ce face cu viata lui.

| Mosotti a răspuns:

Pai ii scrii, intai intrebi ce face, etc, apoi ii zici ca-ti ceri scuze daca ai facut ceva nasol, si zici ca vrei sa stati de vorba daca se poate, daca accepta bine, daca nu, aia e, macar incerci, mai bine de atat nu ai ce scrie.

| DaniTDCI a răspuns:

O suni sau va intalniti si stati de vorba, cel mai sigur

| Dintrebare a răspuns:

Poti sa astepti cateva zile pana cand emotiile impulsive dispar. Nu e bine sa vorbesti la nervi. Sau, daca iti poti stapani nervii, atunci incearca sa scrii un mesaj cat mai sincer, in care sa ii explici faptul ca iti pare rau si ca iti doresti ca relatia voastra sa nu aiba de suferit din cauza acelui incident. Si ca tu o apreciezi la om si ca prietena si ca este un om important pentru tine. Ceva simplu si la obiect. Sa fie cu cuvintele tale ca sa se vada ca este autentic. Si nu ii reprosa nimic daca tot iti ceri scuze.

| NunuNini a răspuns:

Nu stiu ce e intre voi, nu stiu problema, deci nu pot sa-ti scriu un mesaj. Dar am un sfat.
Ai rabdare pana te calmezi. Apoi, ii scrii. Altfel s-ar putea sa-ti scape ceva care sa faca mai rau, nu sa va impacati.