|

Salut! Treaba sta in felul urmator, mie mi-a placut de o fata ea a spus ca ma place apoi am vazut ca vorbeste "dulcegarii"cu altul. Am intrebat-o ce e cu el (aveau o relatie)iar ea a spus ca are nevoie de ajutorul lui pentru un loc de munca in Polonia (e polonez iar ea e medic cardiolog la fel si el tot ceva medic), dupa am ramas prieteni. Apoi dupa ceva timp am pus o buna prietena sa vorbeasca cu el sa il seduca iar acum s-au certat si ea a spus ca nu mai vorbeste cu el.El i-a spus ca vorbeste cu alta Romanca si o tot facea geloasa.Dar acum ma simt eu prost si daca ii spun cred ca ma va ura toata viata.Voi ce credeti ca e bine sa fac?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Te ții după una vai de capu ei, ori că te-a mințit și asta reiese că e mincinoasă ori că se dă la bprbați să obțină favoruri, nu e ok niciuna așa că dă-o naiba de panaramă și găsește-ți una ok că după ne faceți pe toate târfe dar voi vă încuracați cu toate panaramele astea de la care aveți 1000 de semne de la început să stați departe

8 răspunsuri:
| a răspuns:

In esenta ai de a face cu o taratura medicala, eu pana acum am cunoscut cateva asistente (nu si medici) si toate erau caracter indoielnic.
E usor o telenovela ce ai povestit dar daca ea vorbeste cu persoane din interes ce te face sa crezi ca cand va fi cu tine (ipotetic vorbind) nu va fi si cu altcineva cu un medic sau cineva care-i mareste cota. Vorba zice daca arata ca o tarfa, se poarta ca o tarfa s-ar putea sa fie tarfa.

ps: Domnilor moderatori numai stergeti mesajele care spun adevarul ca ma suparatiwinking

| a răspuns:

Nici tu nu ai procedat corect dar nici ea nu face bine ce face.
Cum sa ai o prestanță totusi de medic cardiolog si sa faci chestia de genul? Iar tu daca te-ai prins ca te minte de ce te-ai mai complicat? Oricum ca ii spui sau nu cred ca nu ar trebui să umbli cu asemenea femeie.
Tu ce meserie ai? Cati ani aveti?

| explică (pentru Nat1):

Ea a spus ca il iubeste nu e de interes! eu am 25 si ea la fel iar celalalt 35.

| a răspuns (pentru WarHammer02):

Poti sa fi medic cardiolog la 25 de ani? În fine, pai tu spui asta "iar ea a spus ca are nevoie de ajutorul lui pentru un loc de munca in polonia" deci confirmi tu ca sta cu el din interes.
Tu ce muncești?

| explică (pentru Nat1):

Am fost Dj in Elvetia acum sunt in tara! Cica a terminat universitatea si face practica.

| a răspuns:

Să pui î, nu â la sfârșitul cuvântului. „Urî", nu „Urâ" cum ai scris tu.

| a răspuns:

Nu ii spune... daca ati ramas doar prieteni nu are rost sa stie, oricum daca le este dat sa fie impreuna o sa se impace ori de cate ori cineva se v.a baga. tu nu trebuie sa te simti prost, si ea te.a mintit candva pe tine. oare ea s-a simtit prost?