| Cristi9191 a întrebat:

Salutare! Am nevoie de niste sfaturi, vine ziua logodnicei mele pe 15 si nu am nici cea mai mica idee de ce cadou sa ii fac. Nu ii plac bijuteriile, parfumuri are zeci si nu orice parfum. happy. Florile nu ii plac pentru ca i se pare inutile. Machiaje sau haine nu ma pricep eu sa iau ca poate iau lucruri care ei nu ii plac. ( de obicei merge singura si isi cumpara asa ceva ). Deci ce sfaturi imi puteti da? Fara jucarii de plus ( si mentionez ca atunci cand va fi ziua ei o sa fim in concediu plecati din tara ) buget undeva pana in 1500 lei.

Răspuns Câştigător
| Antopuff a răspuns:

O zi la spa sau masaj in care sa se relaxeze?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca ii cunosti talia care o are la tricou cumpara un combinizon de latex cu fermoar intre picioare si o sa ai alta experienta mai intensa vorbind de sex. Daca nu intreab-o pe ea in caz ca esti nesigur pe tine dar trebuie sa coincida talia de la tricou cu combinizonul

| Adry05 a răspuns:

O cina romantica si ca si cadou ai putea sa-i cumperi un card cu o anumita suma de bani la un magazin pe care stii ca-l frecventeaza. Daca-i plac machiajele, ai putea sa-i iei un card de vreo cateva sute de lei, 500 de exemplu, la sephora sau douglas.
Daca nu, tot asa la un magazin de haine unde se duce ea in general.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Swetlly122 a răspuns:

Un tablou cu voi doi. Și o plimbare romantică cu trăsura..sau o armata de porumbei cu inimioare in ciuculeț.Zic și eu.