| Ilincamatei83881 a întrebat:

Sinceră să fiu, îmi este frică să mai mă îndrăgostesc din nou, îmi este frică să mai fiu iar dezamăgită, poate nu e ok ceea ce zic acum dar asta simt, voi ce părere aveți?

Răspuns Apreciat de Editori
| flixbuster a răspuns:

Sa traiesti intr-o siguranta sterila asteptand ce? Moartea? Iubeste, sufera, asta e viata. Cel mai tare ar trebui sa-ti fie frica sa nu iubesti. Ca nu va fi impartasita iubirea? Da, e neplacut - dar nu e problema ta ci a celuilalt (poate si el a fost dezamagit si e dominat de frica, nu?). Esecurile au si ele rostul lor in viata, trebuie sa inveti cum sa le gestionezi. Daca nu incerci, cum sa inveti? Ai esuat? Punct si de la capat.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu stii in cine te poti baza aia e problema

| Simpatik a răspuns:

Trebuie sa cunosti pe cineva dar cand vei fi sigura pe tine si cand ranile se vor mai vindeca.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Inseamna ca fostul prieten nu te a respectat te a inselat, si poate ai fost mințită, acum tu ti ai pierdut increderea in băieti din cauza lor, o fata trebuie iubită nu mintită si inselată.

| Ilincamatei83881 explică (pentru dinaprilie):

Merci de sfat laughingu

| dinaprilie a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Sa ne zici si noua cum...dupa..sti tu..afii si chestii.

| Paul754880338 a răspuns:

E ca si cum te-ai opri dupa ce ai invatat a treia litera a alfabetului, spunand ca e suficient de multa truda. Ce rost ar mai avea o noua lectie?! Are rost desigur! E drumul spre cunoastere. A alfabetului, a iubirii sau a ta insati este acelasi lucru. Nu mai dramatiza!

| ElKarlos a răspuns:

Asa sunt si eu, am fost dezamagit, si stiu cum este sa te atasezi.
Iti recomand sa selectezi mai bine oamenii, alege dintr-un cerc cu principii foarte bune si sa creada in Dumnezeu, altfel nu ai nici o sansa sa gasesti un partener stabil.
Cand gasesti un partener de care iti place intreaba-l, ce parere are de monogamie si in cine crede!
Crede-ma te va ajuta sa afli multe

| nukeyly a răspuns:

Viata inseamna sa alegi si sa-ti asumi consecintele.
Mai e varianta in care sa nu mai alegi pentru ca oamenii sunt cum sunt, niste prefacuti egoisti.

Si vorba lui Eminescu [„Glossă" poezie publicată în 1883, în primul volum de versuri al poetului.]
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate;
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate;
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.

| Smolbean a răspuns:

E perfect ok sa îți fie frica de eșec, dezamăgire. Dar, prin problemele astea te dezvolți, înveti sa faci fata unor probleme mai mari ce vor veni. Cred ca ar trebui sa oferi șanse persoanelor care sosesc în viata ta, dar înainte sa analizezi puțin situația. Adică sa nu lași chiar pe oricine sa intre în inima ta. Evident, o sa mai fie eșecuri, dar nu i sfârșitul lumii. Viata continua! Sigur este cineva special pentru tine! Însă nu trebuie sa îl cauți într-un mod disperat, nu trebuie sa faci tu toți pașii. Trebuie sa ai răbdare, sa nu grăbești lucrurile, ca altfel nu i bine. Succes!

| Danny1999643465 a răspuns:

Chestia asta cu "indragosteala" oricum e o iluzie, e o linie foarte fina intre dragoste si obsesie. Probabil ca ai trecut linia asta si ai ajuns la obsesie si din cauza asta frica?
Nu pierzi nimic daca te indragostesti, trebuie doar sa inveti ca e o tampenie sa suferi pentru ca nu poti fi cu cineva.

| Aniiiiiiiiiiiii a răspuns:

Sigur cel care te-a determinat să-ți pierzi încrederea în bărbați, nu ți-a oferit iubire respect și loialitatea de care aveai nevoie. nu este timpul pierdut sigur va veni în viața ta cineva mai bun sa te iubească așa cum merită orice femeie. La fel pot spune și de mine. sunt încrezătoare la fel îți doresc și ție ..capul sus și privește partea frumoasa a lucrurilor. nu te dezamăgi, ce este al tău este pus deoparte!