| Jurnaldedecembrie a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de mult timp si anul acesta imi continui studiile in orasul unde e el(dar nu stau la el). Am ales orasul unde e el pentru a sta aproape unul de altul dar e o problema:el si sora lui sunt foarte apropiati si mie imi place sa iesim mai mult singuri(asa sunt eu). De cate ori am fost la el, totul a fost ok pentru ca sora lui avea iubit dar acum ca nu mai are e posibil sa stea numai cu noi.De cateva ori ne-am certat pentru ca ei ii place sa iasa, etc si ma deranjeaza ca el sa iasa fara mine.Ne dorim sa ne construim un viitor impreauna si ma gandesc ca daca ma mut in orasul lui o sa apara situatii de genul asta:
1)Sora lui o sa vrea sa iesim, si cum noi ne dorim sa strangem bani pentru a ne construi un viitor impreuna, nu o sa imi vina bine. Din moment ce ea nu are o relatie e normal sa nu puna banii la ciorap.
2)Poate eu o sa vreau sa vorbesc ceva important cu el(sa fie ceva grav)si sa nu vreau sa stie ea; daca ea o sa fie mereu cu noi cum o sa pot vorbi cu el?
3)Eu si sora lui ne intelegem bine dar ei nu ii convine ca eu ma supar cand el iese cu ea(uneori ea mai cheama si alte fete).
4)Sora lui o sa vrea ca el sa o duca cu masina in oras si mie sa nu imi convina locul unde vrea ea(el va trebui sa o ia de acasa si sa o duca inapoi cand are ea chef)
Ma simt aiurea cand ea face anumite faze gen:
1)eram de revelion(am mers 100 si ceva de km sa stau cu iubitul meu)si cand am ajuns acolo, ea il certa pe iubitul meu ca nu sta cu iubitul ei.Pai ce eu m-am dus acolo sa o vad pe ea sau pe el?
2)se supara ca nu il las pe iubitul meu sa iasa cu ea in oras, in cluburi, etc
Eu una nu ma bag in viata ei, cum isi alege iubitul sau ce face dar pana acum a pierdut mult. Ea nu e atenta la comportamentul baiatului si nu o deranjeaza anumite faze pe care el le face, intre ea si fostul ei iubit era libertate si de asta s-a ajuns la despartire. Uneori mi-as dori sa vorbesc cu ea despre lucrurile astea dar ea gandeste diferit de mine si nu vreau sa creada altceva. E cuminte dar naiva, desi e mai mare ca mine si ca iubitul meu. Ce sa fac? Sa ma mut in orasul lui? Dar cu sora lui ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

@Harciog - genial raspunsul tau.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dragă @jurnal de decembrie, ce ar fi să stai tu de vorbă, calm, cu tact, despre toate problemele astea cu iubitul tău. Vezi ce spune și el, vezi ce argumente aduce. Apoi, de ce nu, împreună să abordați subiectul și cu sora acestuia. Nu lua decizii importante până nu lămurești clar anumite aspecte pe care până acum le-ai tolerat, dar care, dacă vor continua vor deveni din ce în ce mai deranjante pentru relația voastră.
O zi cu zâmbet să ai!

| ioana1704 a răspuns:

Atentie! sora lui are un caracter puternic si-l domina, asa cum incearca si cu tine. poate trebuie sa vorbiti " sa botezati copilul de la inceput " cum se spune. Altfel vei avea probleme fff serioase. cunosc un caz in care s-a ajuns la divort datorita surorii cat si a mamei. bafta! poate ar trebui sa -l lasi daca el nu pune pct pe i

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Prea multe detalii pentru o mare dragoste. Iubeste si atit.