|

Tocmai am aflat ca mama mea are cancer la san, plaman si os(cancer mamar de stadiu 4). Toata ziua plang nu stiu ce sa fac nu de mult mi-a murit un membru din familie acum... chiar nu stiu ce sa fac si va cer idei sa fiu mai pozitiv

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa te intaresti, pentru a-i putea fi alaturi mamei tale. Are nevoie de sprijinul tau. Imi dau seama ca este foarte greu..Sa te gandesti doar la mamata care are nevoie de cat mai multa intelegere si afectiune. Toate cele bune!

| a răspuns:

Esti in depresie. E normal dar depresia tot o boala ramane. Mergi la un psihiatru! Ai nevoie de tratament sa te obișnuiești cu ideea. Mama ta nu are nevoie de stres sau negativitate in jur. Fa asta pentru voi!

| a răspuns:

Am trecut si eu prin asta. Am pierdut-o pe mama dupa 2 luni de la data la care am aflat vestea bolii ei. Am avut noroc ca am avut prieteni alaturi de mine care m-au sustinut.
Petrece cat mai mult timp cu mama ta, atat timp cat o mai ai pentru ca va veni vremea cand vai tanji dupa o discutie cu ea si nu o vei mai putea avea. Incearca sa gandesti pozitiv cu privire la viitorul tau si pregateste-te psihic pentru ce va urma.

| a răspuns:

Petrece cat mai mult timp cu ea posibil, faceti noi amintiri impreuna si strange totul in creiarul tau de amintiri placute.
Toti murim la un momentdat dar amintirea noastra ramane.
Atata timp cat traieste arata-i ca esti copilul ei frumos si iubitor si nu uita cand se va duce, oricand va fi asta, ca nu putem controla, va fi intr-un loc mai linistit.

| a răspuns:

Sa nu te inchizi in tine. Povesteste de multe ori la diferite persoane tot ce se intampla cu mama ta. Povestind de mai multe ori totul, vei depasi mai usor momentul. Chiar si atunci cand plangi incearca sa fii cu cineva. Ofera-i mamei tale tot ce vrea. Faptul ca i-ai indeplinit dorintele va fi o alinare mare pentru tine. O bere, o tigara, orice. Tot ce iese din reguli te va face sa te simti mai bine mai tarziu. Plangi si razi cu ea!

| a răspuns:

Din pacate nu putem fenta adevarul, slabe sanse sa isi mai revina, nu are rost sa te amagim cu iluzii false.

| a răspuns:

Hey, stai că nu inteleg, a fost diagnosticată cu cancer în 3 părti ale corpului? Sân, plămâni și os?
Oricum ar fi, tot ce poti face e să te rogi lui Dumnezeu, doar El știe de ce se întâmplă asta și El te poate încuraja.E simplu, spune-i lui Dumnezeu în rugăciune probleme tale și el o să-ti aducă rezolvare, răspuns la probleme tale.
Take care și susţine-o pe mama ta orice ar fi, acum are cea mai mare nevoie de tine.

| a răspuns (pentru Redsunshine33):

Te-as sfatui sa nu mai indobitocesti oamenii cu "sfaturi" din astea religioase si bune la nimic, ca asa sunt o gramada de oameni bolnavi in tara asta care se roaga degeaba ca nu exista nicio forta supranaturala sa-i vindece.