| Asterisk a întrebat:

TPU am o intrebare cum as putea sa-mi fac prieteni adica nu stiu cum sa ma adresez sau sa pornesc o coneversatie ma puteti ajuta

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Poate ne spui si cati ani ai, daca esti la scoala, daca esti major samd... ca sa-ti putem da sfaturi specifice varstei tale.

| ABCD122 a răspuns:

Îți poți face prieteni in tot locul, trebuie doar sa-ți dorești. Cum începi o conversație? Simplu, poți începe cu o glumiță subtilă, cu un salut sau cu orice. Dar trebuie sa găsești niște persoane potrivite, niște persoane deschise. Comportă-te natural și zâmbește și oamenii vor veni la tine.

| FantasyBoy a răspuns:

Fi tu insuti, fi sincer, corect, parolist, zambeste, adreseaza-te celor din anturajul si de varsta ta la per tu, celorlalti la persoana a doua plural(pana ce aceia iti permit altfel), nu barfi, incearca sa temperezi cu tact opiniile prea radicale ale unora, asculta cu rabdare si interes ce spune interlocutorul, nu spune "Nu ai dreptate!" sau "nu stii nimic!", ci spune "parerea mea e ca...", citeste, asculta dialoguri intre alte persoane pe care le presupui educate si de bun-simt, nu te alatura unor "tabere"de persoane cu idei retrograde, nu denigra si nu te vaicari de ceea ce tu presupui a fi prostia sau incultura altora, doar zambeste ironic si cauta sa aduci un argument in apararea unor persoane pe care le observi a fi denigrate.