anonim_4396
| Anonim întreabă:

Unii parinti se distreaza chinuindu-si copiii? Ii amuza cand acestia plang, sufera si le place sa-i stie singuri izolati sa n-aiba nimic, sa nu faca nimic? Le interzice, ii trezeste din somn sa rada de cum sufera, se agita? Sunt deranjati cand copilul rade, se bucura, se baga sa ii strice sa il pedepseasca?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nebuni de legat

| Mosotti a răspuns:

F rar asa ceva decat la aia bolnavi mintal sau la aia care nu a vrut copilul, dar aia nu fac asa, nici aia, de unde ai scos-o?!

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Asa traiesc eu, ei spun ca eu am boli psihice si sunt "problema". Cand mi-e rau, rade de mine si ma cearta. Am avut situatiile alea cu mama cand plangeam si radea de mine, mai ameninta cu bataia, lovea, imi interzicea cate ceva. (...) Si lumea se mai comporta asa. Iar cand ma agit, continua sa faca de ciuda, razand.

| RKBlue a răspuns:

Da,sunt astfel de parinti.Si nu sunt chiar atat de rari pe cat ar crede unii.

anonim_4396
| Anonim explică:

Nu cred să existe niște părinți biologici atât de cruzi și inumani, numai dacă sunt părinți vitregi dar în aceste cazuri se întâmplă doar ca un părinte să se poarte așa.
Asemenea exemple am văzut la emisiunea "Evil Stepmothers" adică "Mame vitrege malefice".

| Alive99 a răspuns:

Salut.Doar pentru ca parintii tai sunt mai exigenti, nu inseamna ca sunt rai cu tine.O fac doar sa te protejeze si sa-i asculti.Inainte de a arunca cuvinte atat de grele, gandeste-te si la ce faci tu, cum esti cu ei si nu in ultimul rand, modul prin care te exprimi in fata lor.
Daca parintii tai sunt alcolici(, doar daca sunt), iti pot da dreptate.Nu mai gandesc limpede si nici nu judeca normal.
In orice caz, difera de la parinte la parinte.Eu spun sa reflectezi asupra trecutului si sa gasesti momentele in care tu ai fost vinovat, nu poti spune ca esti peefect si ei fac asta doar ca sa se distreze.Sunt sigur ca este si vjna ta undeva pe acolo.
Succes si imi pare rau de tine, de faptul ca, daca este asa cum spui tu, imi pare rau ca locuiesti jntr-un mediu asa de nasol.

| Anonim explică (pentru Alive99):

Cum sa te apere ma unu care te chinuie? Nu intelegi ce chin? Adica unu care nu te lasa sa dormi, sa mananci, sa respiri, care vine pe tine sa urle, sa iti interzica cate ceva?
Sa te protejeze de ce anume? De viata de lumea/libertatea din afara casei sale?

| Alive99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oww..atunci este grav, nu stiu ce sa spun.Imi pare rau pentru tine.

| Mmn a răspuns:

Te-ai uitat la antena. Da sunt persoane dezaxate, bolnave..grav ca sunt destui care au copii si fac asa si ei indura si sufera din cauza lor.