|

Urmează sa fac cununia civilă la ambasada in strainatate... mi-au cerut aviz medical (analizele etc) si au spus că cel mai bine ar fi sa le fac la un medic român. Însă eu nu am posibilitatea sa ma duc in Romania pentru niste analize, intrebarea ar fi le pot face in strainatate, mai precis in Portugalia la centrul de sanatate sau trebuie la vreo clinică particulară? Din cate am inteles aici nu se cer analize atunci ca faci cununia civilă asa ca ma gandesc ca un medic portughez nu stie ce este nevoie. Au sus ca medicul de familia român stie mai bine ce trebuie si ca cel mai probabil ba trebui si examene psihologice pentru ca sunt minoră... daca fac analizele la particular si dupa le duc la medicul meu de familie sa le citească si sa faca o foaie cum ca sunt aptă, merge? Nu stiu ce sa fac, situația este prea complicată. Măcar de as putea sa fac foaia si fara analize dar nici nu stiu ce trebuie sa se spuna in acea foaie nici cum arată pentru a ii putea explica doctoriței.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

La 16 ani deja te mariti? Si la ambasadă. Cine o fi fericitul? Parerea mea este ca te cam lauzi.

| explică (pentru darrio2007):

Ma laud cu ce? Ca ma mărit asta este un lucru de lauda pentru tine? Sau ca ma căsătoresc la ambasada? Doamne ferește-mă

| a răspuns:

Nu trebuie sa faci analizele medicale cap coadă, ție îți trebuie adeverința medicală că ești apt sănătoasă pe care o prescrie medicul de familie. Îl poți scoate din tara în care ești, nu trebuie sa mergi in Romania pentru asta.

| explică (pentru MihaelaDart):

Crezi ca stie cum arată o astfel de foaia luând în calcul ca lor nu le trebuie acest aviz. Sau este o foaie oare care in care pur si simplu supune ca sunt sănătoasă?

| a răspuns (pentru Rux2000):

Normal ca stiu medicii, peste tot e ceruta.