|

"Va intelegeti bine cu parintii? Asculta ce le spuneti sau va ignora dar au pretentia sa ascultati voi de ei ca de popa?

Cand aveti nevoie de un sfat de la ei il primiti sau se fac ca nu e ceva care sa conteze si ca ar trebui sa aveti cu totul alte preocupari?"Repostata

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ma inteleg foarte bine cu ei si ma asculta, imi dau sfaturi. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu unul m-am inteles f bine cu parintii, am fost prieteni, fara certuri, fara nimic, comunicam f bine si chiar ma simt in siguranta si acum cu ei, simt ca-s ai mei, ca tin la mine sincer, ca nu ma vor parasi niciodata, spre de deosebire de un partener langa care nu ma simt asa in siguranta. In general copiii au draci pe ei de resping parintii pe la 15-20 ani, nu stiu de ce, dar sunt si parinti tampiti care se poarta aiurea rau cu copiii.

Cand ceream un sfat mi-l dadeau si incercau sa ma ajute in problema mea, mai le dadeam si eu ca. uneori nu varsta conteaza, conteaza creieru`, si ei din cand in cand nu stiau eu ce sa faca cu ale lor, ne ajutam reciproc.

Avem camere fiecare pe a lui, e bine. Deocamdata nu am partener de viata, deci stau cu ei si e f bine, si nu mai sunt adolescent.
Voi nu stiu cum stati cu parintii.

Unii de aici pot sa-mi fie copii, dar zic ca noi la 15 ani eram la fel de nebunei ca cei de acum, deci sa nu mai faca unii parinti pe sfintii ca nu tine. Pai am eu caseta filmata din clasa 11-a sa vedeti cum erau parintii vostri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am familie. Nu pot sa iti raspund ca nici nu am crescut cu parintii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează