| Anaeorgia a întrebat:

Vorbeam zilnic pe mesenger, până când nu mi-a mai scris, dar mi-a zis ca ii place de mine, ca ar vrea o relatie. De cateva zile nu am mai primit sms de la el, sau daca am primit doar un simplu ce faci si asta ca urmare a ce i-am reactionat eu la o poză pe Facebook si si-a adus aminte ca exist. Am suferit mult, aproape ca am avut si un atac de panica, ma prefac daca as spune că sunt bine. Ma gandesc sa ii dau pace, sa nu il mai bag in seama, e mai mare ca mine cu 7 ani, eu sunt minora. Poate daca mai îmi scrie să îi zic,, ne cunoastem?" Iar de acolo sa pornească o ceartă. Ce ar trebui să fac? La început nu îmi plăcea de el, dar m-am atasat de el de a lungul lunii, pentru ca nu ne cunoastem in realitate, e din sat din apropiere, dar nu il cunosc personal. M-am atasat si am suferit si el m-a făcut să sufăr si nu vreau ca el sa vada asta. Simt ca nu e o relatie stabilă, doar o aventură. Imi zice ca nu vorbea cu altele dar am facut eu conturi false și am aflat mai multe de la el, eu fiind alta.

2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ti-ai făcut un cont fals și l-ai abordat.
L-ai intrebat dacă vorbeste si cu alte fete, iar el a spus că nu.

Chiar tu ai spus in postarea de mai sus:
"De cateva zile nu am mai primit sms de la el"
A mintit? Eu zic că nu...Caută pe altcineva. Lasă-l pe acesta, taie-l din viața ta, si nu te agăța cu disperare de el, ori de vise. Dacă erai pe placul lui, ți-ar fi căutat mereu prezența. Și dacă era decis să aibă o relație cu tine, ți-ar fi spus sigur si hotărât "Vreau!"
Dar acel "aș vrea", exprima deja incertitudine...

Oricum, era major, iar tu minoră.winking

| Naty1 a răspuns:

Încă esti copil si nu înțelegi ca un om adult,"matur" nu o sa isi bată capul cu copile decat de plictiseala si pentru aventuri.Sunt rare cazurile in care un bărbat la 20 si ceva de ani/30 chiar ar vrea o relație cu o copilă de 15 spre exemplu.Se mai întâmplă da majoritate nu se termina bine.
Încearcă să îi dai block peste tot si sa nu il mai vezi sau auzi.Nu merita efortul si chinuiala.
Te-ai atasat de el tocmai pentru ca esti mai imatura si naivă iar el la ani lui are vrajeala.Dar atat, altceva mai mult posibil sa nu se poata si si daca vei insista si vei ajunge la mai mult, doar tu vei avea de suferit.