Absolut. Este o mare greșeală să te întorci la un bătăuș sperând că se va schimba.
Bătăi,alcool.e posibil să o bată de n nou amintindu-si că la lăsat pentru altul timp de 5 luni?
Tu ce crezi? Este posibil ca un bătăuș alcoolic să o bată din nou?
Chiar nu știu ce să zic de asta vreau pareri
Marius, nu vreau sa fiu carcotas sau sa o iei in nume de rau, dar si freza contribuie la acest factor, eu spun sa-ti schimbi frizerul
Iti las melodia asta mai jos ca sa intelegi despre ce e vorba
Deceneu, Dacian, Piele, Vexx - Vorba frizerului
Se referă la ce țe-ai pus la avatar. Dar față de ce ciudățenie are el la avatar e ok!
Mda eu am cerut o părere despre ceva nu de poza de avatar
Este alegerea ei personală, este o femeie în toată firea Matură, iar eu nu judec o femeie indiferent orice alegere ar face ea nu pot lua în serios cu Adevărat, așa "cazuri". Ea alege cu cine rămâne la cine se duce și rămâne sau nu rămâne.
Eu aleg să nu judec oamenii indiferent, ori care lear fi alegerile/ preferințele lor personale.
Nu greșește cu nimic. O face pe pielea ei. Motivul pentru care se întorc de obicei femeile la ăia care le bat? Ăia dau la buci de obicei foarte bine și un sex bun nu se uită niciodată. Așa că de aia a plecat de la ăla după 5 luni, pentru că nu o fu... tea bine. Sper că nu ești tu ăla...
Ea trebuie sa continue la altul daca asta n-a fost bun (al 2lea ).
Sa-i mai acorde o sansa foarte strictă in care daca mai loveste sa plece si atat.
Exista sanse enorme sa o bata iar e clar asta.
Ai Instagram sa te ajut mai mult acolo?
Zaka întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă: