| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Era pe national tv emisiunea alege iubire în care Bogdan Marchidan din iubiri secrete, de pe prima tv își căuta perechea din mai multe fete și alegea una la final care intra în finală, întrebarea este și-a găsit vreo iubită la ora actuală sau emisiunea era o făcătură și el avea deja iubită pe atunci când era emisiunea?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| Vântulalb a răspuns:

Toate emisiunile de genul acesta sunt aranjate de scenarist, regizor. Adica, facatura. Nimic nu este real. Totul pentru audienta postului.
Imi amintesc de o emisiune mai veche (nici nu-i mai stiu numele) in care doi concurenti care in emisiune nu ar fi trebuit sa aiba nici o legatura, s-au indragostit de-a adevaratelea. Au fost dati afara din emisiune si a fost scandal. Dar dupa un timp ei au spus cum s-au cunoscut, ca se inteleg foarte bine si ca nu regreta ca nu au mai ramas in emisiune unde, daca respectau scenariul, ar fi castigat o suma mare de bani.