| DelenainTVD a întrebat:

Am auzit pe net ca exista un serial numit "The originals" si are legatura cu The Vampire Diaries...imi puteti da detalii despre acest serial? Dau vot+funda happy

P.S.:Ce mai stiti despre sezonul 4 din TVD?

8 răspunsuri:
| BloodyVampire a răspuns:

Stiu ca in sezonul patru Elena va avea o legatura de singe cu Damon, ca Stefan o evita pe Elena(se mai culca cu Rebekha) si ca el il ajuta pe Klaus sa gaseasca leacul pentru vampiri(upss, am uitat sa spun ca ei au gasit un leac care ii transforma inapoi in oameni, iar Col, fratele lui Klaus vrea sa-i impiedice).Cam asta e principalul.Si inca ceva, Bonnie are puteri mai mari iar Jeremy e vinator de vampiri(e unul dintre cinci cei mai importanti, ceilalti au murit, doar el a ramas)iar harta spre leacul vampirilor este pe desenata mina lui Jeremy.Cu cit mai multi vampiri omoara cu atit harta se extinde aratindu-i unde se afla laecul (spun ca ii arata deoarece numai Jeremy poate s-o vada, si tot el le-o deseneaza lui Stefan, Elena, Damon, Claus.Si mai pe scurt toata gasca de vampiri e pusa pe fuga dupa un leac, nimic nou sub soare...Pacat a inceput sa ma cam plictiseasca srialul acesta.La inceput era foarte captivant si asteptai sa vezi ce mai departe, dar acum, totul s-a dus de ripa: si farmecul, si dragoste dintre Elena si Stefan.dar tot sper sa se inceapa ceva mai interesant

| SunShine16 a răspuns:

"The originals" cu toţii spuneţi că este serial, dar dacă te informezi mai bine ai să vezi că nu este un serial. Ai ajuns la sezonul 4 din Tvd? Când o să ajungi sau poate că ai ajuns şi nu ai fost atentă ar fi trebuit să observi că în sez 4 este un episod numit THE ORIGINALS în care este Klaus, Elijah în satul original. happy Acela este The originals, am căutat şi eu că voiam să văd noul serial The originals şi am aflat. Pupici :*

| JDepp a răspuns (pentru SunShine16):

Daca tu te informai "mai bine" vedeai ca e serial.

| Maria_Carmen_1976 a răspuns (pentru SunShine16):

The originals e serial.

| Voicu_Andreea_1997_5Ke0 a răspuns:

Da exista un serial numit The Originals
The Originals este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt), dar ce se va întâmpla când Elijar (fratele original) se va îndrăgostii de Hayley? Dar când Rebecka (sora fraților) va complota impotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)
Eu ador acest serial, este preferatul meu, daca vezi primul episod te asigur ca o sa iti placa mult mai mult decat The Vampire Diaries (daca te uiti bineinteles)
Si Klaus e....cum sa spun...cel mai mega super tare actor care l-am vazut vreodata
O distributie exceptionala

| Sabauioana a răspuns:

Si unde se poate viziona

| Thea000183364 a răspuns:

Eu am vaz intrebarea ta abia acum...stiu ca poate te-ai mai interesat...sa fim seriosi nu era greu sa cauti pe google. Tin sa o contrazic SunShine16. Sau pe el. Oricum este serial. Este intr-adevar si un episod numit astfel. Dar este serial. Cauta asa pe google:The originals sez 1 ep 1.Cam tarziu...dar ma enervez cand vad ca altii raspund daca nu stiu.Bafta.