Nu, acel copil s-a nascut dupa cum zic ei in anii 1400 cam asa. Dar nu este elena, este mostenitorul ei. Inseamna ca acel copil a facut un alt copil, dupa copilu ala a facut alt copil s.a.m.d pana s-a nascut elena care este mostenitoarea lui Katerina si aman2 seamana leit pentru ca sunt rude.
e film...incurcata treaba!
Buna,
Mama Elenei este Isobel. Katherine este probabil stra-stra bunica Elenei sau ceva de genul.Complicata poveste.
Aaa, nu, Elena este fiica Isabelei si a lui John sau cum il cheama pe cel care-l credea unchi. Cred ca in primul sezon nu stiu exact ce episoad/episoade chiar spune ca e mama ei si moare deoarece sta in soare fara medalionul vrajit, bine sirul intamplarilor e dferit insa ideea e ca Isabel e mama Elenei si moare. Eu nu imi aduc aminte sa fi vazut asa ceva in sezonul 2
Sper ca ti-am fost de ajutor! Hugs
RimePeHartie are mare dreptate Inseamna ca acel copil a facut un alt copil, dupa copilu ala a facut alt copil s.a.m.d pana s-a nascut elena care este mostenitoarea lui Katerina si aman2 seamana leit pentru ca sunt rude.Iar mama Elenei este Isabella, fosta sotie a lui Alaric Saltzman! Un film, 14 incurcaturi
RimePeHartie are aproape dreptate... Ele seamana deoarece Elena este dublura Katerinei. Iar Isabelle nu este moarta ci a fost transformata in vampir de catre Damon. Sper ca am ajutat!
Trusca_Cristina_1993 întreabă:
LisaJulie întreabă: