| Frigg a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Am inceput sa ma uit la Battlestar Galactica mini-seria din 2003 si apoi am vrut sa ma uit la Battlestar Galactica serialul din 2004, dar din nefericire mi-am dat seama ca exista o diferenta de informatii intre cele 2, asa ca m-am gandit ca trebuie sa existe inca o parte intre mini-serie si serial, dar care este aceea?

Mini-seria s-a încheiat atunci când nava Battlestar a făcut un salt lângă o linie roşie şi se presupune că s-au dus sa caute "Earth" într-un loc în care Cylonii nu au ştiut despre. Iar sezonul 1 ep 1 începe atunci când nava Battlestar era iar in razboi cu Cylonii. care au veneau la 33 minute (cum se ajunge aici?!) si nimeni nu doarme, toata lumea e obosita etc, etc. dar există un decalaj de informatii de acolo. Nu am văzut modul în care acestea interacţionează din nou cu Cylonii sau chestia aia cu 33 de minute! da, cred că pot găsi aceste informaţii pe internet. dar eu prefer sa ma uit eu! şi eu nu inteleg nimic despre serial pentru ca exista ceva intre mini-seria (2003) si serialu (2004)... da, am luat ambele parti din mini-serie si am luat serialu fix de la inceput. Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care Battlestar Galactica ar trebui sa vad dupa cel din 2003 ca sa fie urmatorul cronologic? (fundita!)

1 răspuns:
| Frigg explică:

Stiu care sunt primele 4 sezoane... dar eu intreb ce este intre mini-serie si sezonul unu. Trebuie sa mai fie o parte. Care este aceea?