| TheBossManRO a întrebat:

Am o întrebare legată de seria Boruto: Naruto Next Generation. Aș vrea să știu dacă Naruto moare în această serie. În primul episod am vazut că o să ajungă să se lupte înpotriva unui tip numit Kawaki care a spus: „Te voi trimit acolo unde l-am trimis și pe al 7-lea" Îmi vine greu să cred că acel tip e mai puternic decăt Naruto. Presupun că a folosit un fel de tehnică de sigilare, alt fel nu știu cum ar putea. Atunci când sa lupta înpotriva lui Sasuke și și-a pierdut măna dreaptă, nu a luptat cu gândul de-al ucide pe Sasuke, față de el care a luptat pentru al ucide pe Naruto. Și să nu uităm Naruto e un Jinchuuriki care poate să-si controleze bestia din interiorul său. Cineva ca acel Kawaki nu cred că ar fi în stare să-l ucidă. Iar dacă Naruto moare Kurama ar trebui să se reîncarneze. Cum a zis Raikage-le când a vrut să-l ucidă pe Naruto. Deci cineza ar trebui să devină noul Jinchuuriki al lui Nouă-Cozi. Iar acele semne de pe Boruto care tot la fel erau în primul episod care e faza cu el? Tot în primul episod Boruto pare să aibă un nou kekkei genkai sau dojutsu, care e acela și ce face? La început am crezut că e Tenseigan. (Nu am văzut toată seria Boruto).

Răspuns Câştigător
| Morariu_Claudiu_1997 a răspuns:

Din cate imi amintesc asa a inceput si seria naruto shippuden. incepe cu Sasuke ce e pe cale sa bage sabia in Naruto si ne-o facut sa ne intrebam daca naruto moare in acel moment. Vorba ta, probabil e doar sigilat sau teleportat in alta dimensiune sau ceva.De aceea a lasat loc de intrepretare si a zis "l-am trimis " nu "l-am omorat ". Daca ma intrebi pe mine, sunt sanse mai mari ca Sasuke sa fie mort deoarece Boruto are sabia, bandana si haina lui Sasuke.

| TheBossManRO explică (pentru Morariu_Claudiu_1997):

Mersi de răspuns. Chiar uitasem de începutul seriei Naruto Shippuden. Și ai dreptate, e o șansă mai mare ca Sasuke să moară. Dar mi-e greu să cred că Sasuke moare. Adică e aproape la fel de puternic ca Naruto. Acum că ți-am auzit răspunsul mă face să cred că are mai multă logică o tehnică de sigilare sau teleportare în altă dimensiune.

| Tagarta_Florentina_1996 a răspuns (pentru Morariu_Claudiu_1997):

Sasuke si Naruto sunt la fel de puternici, egali in putere.

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu se stie laughing
Vom afla.
De ce ai vrea sa-ti iei un asemenea spoiler?

| Raul_Raul_1996_k2Yl a răspuns:

Tocmai ce am ajuns la ultimul chapter din manga și pot zice că Jigen vrea să ia chakra din Naruto. Și să-l sigileze. Iar in Boruto e sigilat Momoshiki, care a vrut să intre în Naruto prima dată.