| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

Am trei întrebări legate de filmul Matrix.
1. În Matrix era simultă toată planeta sau doar orașul New York? Am observat că după ce Neo a fost scos din simulare și a început să se lupte cu agenții acțiunea se desfășura tot în New York. De ce toate acțiunile trebiuau să se petreacă acolo și agenții nu apăreau peste tot în lume? (Nu mă refer la faptul că filmului nu i s-a alocat un buget destul de mare pentru a se deplasa altundeva, ci ma refer la faptul ca în film nu am văzut alte locații, mai putin în partea a doua a filmului în care cineva s-a dus printr-o usă si când Neo a ajuns la ușa, aceea a vazut o deschidere spre munții Hymalaia).
2. De ce cei care se luptau cu agenții omorau și oameni nevinovați care le stateau în cale, făcându-și doar meseria (polițiștii, soldații etc.). Aceștia știau că cei din Matrix își vor pierde viețile și în realitatea superioară simularii. Totuși dacă erau oameni nevinovați de ce nu îi lăsau în pace?
3. După ce Neo a ieșit din Matrix, existența lui din simulare a fost ștearsă, ca și cum n-ar fi existat niciodată în acesta sau pur și simplu a dispărut fără urmă pentru captivii din realitatea inferioară (Matrix).

Răspuns Câştigător
| kr37zu a răspuns:

1.Era simulata toata planeta dar nu cred ca bugetul era problema doar ca e greu sa concentrezi actiunea in mai multe locuri.
2.Morpheus ii spune lui Neo ca toti oamenii din Matrix sunt potentiali agenti si ca toti reprezinta o amenintare.
3.Finalul e cam la ghici, fiecare crede ce vrea.

0 răspunsuri: