| teo530 a întrebat:

Am vazut un film cred ca horror pe telefon acum 2-3 ani si nu mai stiu cum se cheama. Erau 3 barbati care batjocoreau si ii faceau zile grele unei fete in jur de 23 de ani(cred) care traia intr-o casa in padure sau pe un deal sau pe un munte. Intr-o zi nu mai stiu sigur cum s-a intamplat dar cred ca au dus-o la lac sa o arunce si s-o inece dar ea a iesit mai tarziu din apa dar nu mai stiu daca a si murit sau nu si normal daca s-a intors ca fantoma sau nu. S-a intors ca ceva cu scopul de a se razbuna pe cei 3 barbati. Nu mai stiu care a fost primul si care al doilea si care al treilea. Pe unul l-a legat de un stalp al casei dupa care l-a uns cu peste pe corp si l-a lasat mancare la ciori(a aratat cum ii ciugoale carnea de pe piept si cum ii smulg ochii). Pe altul l-a legat de o masa parca si l-a coborat intr-o cada cu apa foarte fiarta ca a murit imediat(parca i s-a desprins si carnea de pe oase). Pe ultimul l-a legat de piciore cu capul in jos si l-a coborat intr-un ventilator. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

I Spit on Your Grave (2010)
https://www.cinemagia.ro/filme/i-spit-on-your-grave-469701/
mai vezi și I Spit on Your Grave 2 (2013),I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine (2015),va urma:I Spit on Your Grave: Deja Vu (2018)

1 răspuns:
| Dalmore a răspuns:

I spit on your grave.