anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am vizionat în urmă cu câțiva ani un film și tot încerc să îmi amintesc cum se numește... Era o scena în acest film în care o femeie cu un nivel ridicat de inteligență îl întreabă pe un bărbat care era, de asemenea, inteligent, dacă a țipat vreodată la cineva pentru a-i restitui suma datorată, urmată de altă scenă în care cei doi țipă unul la altul pentru a vedea cum este să te cerți cu cineva.

5 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Hei!

Cred ca te referi la Time Freak. E acolo o scena in care actorul afirma ca se intoarce in timp pentru a evita certurile cu sotia sa.
Arunca un ochi si vezi daca e asta
https://www.imdb.com/title/tt6769280/?ref_=nm_flmg_act_6

| OttoVonAegyssus a răspuns (pentru sonya):

Nu este acesta... Mulțumesc, oricum, pentru răspuns!

| sonya a răspuns (pentru OttoVonAegyssus):

Salut, pentru nimic. Vazusem de curand filmul si acolo era scena cand fata ii spune sotului ca i-ar placea sa aiba o cearta adevarata, ca ei nu s-au certat niciodata. Apoi afla ca de fapt el se intoarce in timp si evita certurile. Poti incerca filmul, e simpatic.

| OttoVonAegyssus a răspuns (pentru sonya):

Hmm... l-am salvat în lunga mea listă cu filme de vizionat, posibil să mă uit la el într-o zi... Dacă tot ai deschis subiectul, am și eu pentru tine două filme, pe aceeași temă, dintre multele filme pe care le-am vizionat, pe care poate le-ai vizionat, poate că nu:
- The Lake House (2006);
- The Time Traveler's Wife (2009).
Uuu, și un al treilea, dar acesta nu este despre călătoria în timp:
- The Age of Adaline (2015).

| sonya a răspuns (pentru OttoVonAegyssus):

Multumesc, le-am vazut dejahappy Nu sunt pasionata neaparat de astfel de filme, doar ca cel de care ti-am zis, l-am prins la televizor rasfoind canalele.