Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
E cam asa.
Sezonul 1 bunicel
Sezonul 2 bun
Sezonul 3 nah
Sezonul 4 naspa
Sezonul 5 nu m-am uitat
Sezonul 6 are final de **** ca mi-am luat spoiler si am vazut ce se intampla.e cel mai prost final pe care il poate avea serialul..Doar gandeste-te care e cea mai proasta varianta de final a serialului si fix aia e.
Ca sa-ti zic din sezon in sezon tot mai slabut nici nu l-am mai terminat ca am aflat finalul si e naspa sa zic asa rau.Am ajuns la sezonul 4 am vazut cateva episoade si devine boring rau.Hai sa-ti recomand eu niste seriale calumea probabil majoritatea le-ai vazut dar o sa-ti dau aici pe categorii.
Supranaturale :
1. zombie:
Z nation ( e vorba tot de apocalipsa gen TWD si FTWD )
The walking dead
Fear the walking dead
Kingdom ( e vorba despre japonezi pe vremea regilor si regatelor si regele e infectat de o boala si se raspandeste din cauza unei prostii )
2. vampiri :
The vampire diaries
Originals
Buffy the vampire slayers
Legacies
3. vrajitori :
The witcher
Merlin
4. varcolaci :
Teen Wolf
5. calatorie in timp si spatiu:
Dark (calatorie in timp)
The 100 ( e vorba despre niste oameni care vin cu nava spatiala si coboara pe pamant, pamantul fiind pustiu pentru ca avusese loc o apocalipsa.
6. Mesaje de dincolo ( e o femeie care vede fantomele si vorbeste cu ele, unele episoade sunt de-a dreptul creepy )
7.Supernatural ( Doi frati isi cauta tatal disparut care cauta un demon si rezolva mistere in acelasi timp cand isi cauta tatal, in fiecare episod e un alt caz de rezolvat )
8 Scream nu e cine stie ce da merge (si nu, nu ma refer la seria de filme ma refer la serial)
Despre adolescenti :
Riverdale
The O.C
El internado ( e vorba si despre mister si in asta si in cel de jos( e vorba despre niste adolescenti aflati intr-un internat si se intampla lucruri infricosatoare in el )
El internado 2021
13 reason
One Three Hill
The A list
Elite
Gossip Girl
S3x Education.
Pretty little liars ( e vorba de mister in el)
Despre bad boys, afaceri si bani :
Peaky blinders
Banshee
Prison Break
Despre regate :
Reign ( e povestea reginei scotiei maria stuart) nu cauta pe google cum i s-a terminat viata pentru ca in serial vezi acelasi lucru si nu mai are haz daca stii finalul.
Lucifer..nu mi s-a parut cine stie ce.
Daca ar fi sa-ti zic cele mai misto din toate ar fi asa
Supernatural, Banshee, El internado, Dark, TWD, FTWD, The 100, Z nation, TWD, Peaky blinders, Prison Break, Reign, Teen Wolf.
Cand ma refer la cele mai misto, ma refer la faptul ca nu te poti opri din vizionat iti vine sa te uiti incontinuu.
Am un prieten pe care il cheama tot eduard si cum ai zis ca le-ai vazut pe majoritatea tinand cont ca i-am dat si lui lista asta si mi-a zis la fel ca le-a vazut pe majoritatea.
Am vazut primul sezon dar stiu finalul, peaky blinders ai vazut? Structureaza pe sezoane daca ai vazut ca la lost sau the wire the soorabis astea vreau sa le vad.
Am vazut peaky blinders.
Asta cred ca e singurul seriale care e bun in toate sezoanele.
Iti mai recomand grav sa vezi supranatural.Ca sa-ti faci o idee in serial gasesti : mister,suspans, genu de bad boy care combina fetele,fratele lui care e cel destept,vampiri, varcolaci, sykwalers, fantome, demoni, nu mai zic ca dupa iti iau chefu sa-l vezi doar imagineaza-ti cele mai ciudate si biblice creaturi si o sa le vezi in serialul asta.
E cam asa.
Sezonul 1 bunicel
Sezonul 2 bun
Sezonul 3 nah
Sezonul 4 naspa
Sezonul 5 nu m-am uitat
Sezonul 6 are final de **** ca mi-am luat spoiler si am vazut ce se intampla.e cel mai prost final pe care il poate avea serialul..Doar gandeste-te care e cea mai proasta varianta de final a serialului si fix aia e.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.236.86.184) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro