| Domyno a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor in cautarea unui film! Banuiesc ca multi se uita la serialul "Secretele de la palat", si maikmea la fel "e fan inrait" laughing, si mi-a zis ca a vazut pe un site un film care are legatura cu serialul, ea zice ca nu isi mai aduce bine aminte numele filmului oricum crede ca se numea IRIS!
Cica o tipa descopera mormantul lui DEOK-MAN si se intalneste cu un tip ce semana foarte bine cu BI-DAM!

Cine stie de film va rog spuneti-mi exact cum se cheama si daca l-a vazut cineva?
Thanks!

Răspuns Câştigător
| Romancutza a răspuns:

Eu l-am vazut si da, se cheama IRIS.

4 răspunsuri:
| Domyno explică:

Alexandraaaaaa, nu iti fa griji ma pricep foarte bine la calculatoare, eu doar aveam nevoie de confirmarea numelui, atat, asta nu stiam cum se cheama!

| Domyno explică:

laughing) maikmea isi cheama 3 prietene in fiecare seara... si stau in sufragerie cu inghetata... program regulat de luni pana vineri la ora 18. 20 se da adunarea.

| divinuu a răspuns:

Si mama cu bunica se uita impreuna la filmul asta I don't want to see. M-au innebunit.isi iau seminte si pe toata durata filmului nu se mai ridica dp canapea.si referitor sa intrebare.nu stiuthinking

| alexandraaaaa a răspuns:

O, atunci scuze pentru catalogare...big grin