anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună guys (⁠*⁠˘⁠︶⁠˘⁠*⁠)⁠.⁠。⁠*⁠♡
Deci acum o perioada foarte mare de timp gen cam vreo 5-6 ani, am văzut un film la pro tv și evident că i am uitat numele✌????????
Îmi aduc aminte ca erau 2 triburi vechi care se luptau între ele, și un împărat dintr-un trib (era bogat aur pe el și chestii) avea un copil și când a venit războiul s-a gândit să îl de-a unui om indian care îi era slujitor in curte ( indianul mai avea copii de care avea grija)
Și i l a dat lui și a rămas în grija lui la crescut în pădure, până a devenit un adult puternic. Băiatul s-a dus înapoi la tatăl său în trib ca să salveze tot și din câte știu parca a salvat tribul, din ce îmi aduc aminte în film mai erau doi frați care s au bătut pe o fata și pe un trib însă s au bătut până nu a mai rămas niciunul. Cam asta e tot ce îmi aduc aminte, era iarnă, atâta știu. Nu știu dacă are sens ceva din tot ce am scris aici dar daca știe cineva despre ce film e vb sa ziceti! Și don't judge please (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤

1 răspuns:
| Aleczy a răspuns:

Cred că te referi la Pathfinder (2007), seamănă cu ce descrii tu și a fost difuzat la ProTV de cateva ori. happy