| Aboy a întrebat:

Bună seara TPU, Va rog din suflet să îmi acordați puțină atenție la întrebarea mea dificilă, Va rog frumos
Caut un film de luni de zile și nu reușesc să îl găsesc ( filmul acesta este ca un film dysney.Doar ca, cred ca a fost difuzat pe jetix sau CN, o să va dau câteva detalii de la primul episod
La început era vorbă despre o femeie puțin în vârstă care stătea singură dintr-o casă ( precizez ca filmul era în limbă romană) femeia aceea avea o soră, când erau adolescente.Au plecat de acasă nu știu sigur. Mergeau ( țopăiau) pe o faleză.Și una dintre ele a alunecat pe o portiță de la un gard, pe partea cealaltă de gard era înălțime mare și jos apă. Cea care a alunecat a reușit să se prindă de o stâncă și cea de sus indindea mâna una altuia să o ridice. Dar nu a reușit și a căzut, în primul episod. Sora cea vie era în față unei oglinzi și o vedea pe soră cea moartă și îi vorbea ( precizez ca nu este un film de groază!) și vorbeau amândouă ca nu așa trebuia să fie sorțile. Nu știu sigur. După a apărut un duh rău și a fost o dorință ca sorțile să se schimbe cealaltă să fi căzut în locul celeilalte..era un duh rău care spunea. Putea îndeplini dorință ca sorțile să se schimbe. Nu mai știu prea multe.Mai știu ceva și de la ultim episod. Ceva cu lună care a fost atrasă să cadă pe pământ, și se apropia foarte tare de pământ. Nu mai știu au trecut ani.Eu eram mică și adoram acest film. Când pierdeam un episod plangeam Filmul se bazează mă mult pe fantastic. Și precizez ca era ROMÂNESC! Și era difuzat pe Disney, Jetix sau CN nu mai știu.va rog din suflet să analizați ultimele detalii care le știu despre el.Va rog din suflet Aș da orice să îl regăsesc.Va rog din suflet.
O seara bună va doresc si îmi pare rău ca am scris atât de mult!

Răspuns Câştigător
| AnielaaEllaMaxii a răspuns:

Imi aduc aminte de film. Era preferatul meu. Din cate tin minte era ceva si cu un caine robot. Nu-mi mai aduc aminte dar se difuza pe CN. Frumos film sad

| Aboy explică (pentru AnielaaEllaMaxii):

Ai dreptate îmi aduc aminte de acel câine robot!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...

| Aboy explică:

Aniela ai dreptate era ceva cu un câine robot... Va rog ajutati-ma sa-l găsesc... Am încercat să dau timpul înapoi, părinți mei nu știe nimic despre el, va rog...

| Aboy explică:

Filmul se numește K9. Din păcate nu îl găsesc online :'(