| Daliana7625 a întrebat:

Buna TPU.! Intr-o zi ma uitam la un film ( Plaja Adolescentior )Si cand s-a terminat nu stiu ce aveam. Parca mai voiam sa-l vad o data. Chiar nu stiu ce aveam, parca eram in depresie. Ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce aveam? Dau funda. big grin

5 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Eu păţesc asta de fiecare dată când văd un film bun. Spre exemplu, cred că am urmărit Inglourious Basterds, LOTR şi Pan's Labyrinth de vreo 5 ori şi tot am dorinţa aia puternică de a le viziona din nou şi din nou şi din nou. Şi acum, citindu-ţi întrebarea, mi-ai făcut o poftă enormă de ele.
Uneori chiar visez că sunt unul dintre personaje şi că schimb radical firul evenimentelor, laughing.
Ce aveai? Ei bine, ţi-a plăcut înfricoşător de mult ăă, Plaja Adolescenţilor, ai simpatizat şi personajele şi pur şi simplu ţi-a părut rău când ai sesizat că s-a sfârşit.

| LarissaMouse a răspuns (pentru Pricked):

Mi-a luat ceva pana sa imi dau seama ca LOTR inseamna Lord of the rings laughing

| faramatania a răspuns:

Încearcă Love Wrecked (2005) sau, gen Disney, Aquamarine (2006) și pentru a ieși din "depresie": Zapped (2014)

| LarissaMouse a răspuns:

Buna!
Cunosc perfect sentimentul! Nu aveai nimic, ci pur si simplu esti indragostita de un film. Felicitari! laughing Eu am pait asa cand m-am uitat la serialul Merlin, numai ca intr-un sens mai negativ.Cand s-a terminat,am ramas cu gura cascata si nu stiam ce sa mai fac. Avea un sfarsit foarte trist, la care ma asteptam, dar nici chiar asa laughing si acum, cand imi mai aduc aminte, mi se ridica parul pe maini laughing

| RobertSteaua02 a răspuns:

Pai filmul era foarte bun si de-asta.Asa patesti daca te uiti la filme bune, vrei sa le mai vezi!winking Funda?