| Aida55 a întrebat:

TPU!

Pentru cei care au vazut filmul If I stay (apropos, e genial, il recomand cu drag), credeti ca exista dragoste ca in film si in viata reala? :'(

Astept pareri! big grin

40 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Filmul e de nota 15
raspunsul la ceea ce ai intrebat: Nu

| Aida55 explică (pentru gelu1970):

Si tu l-ai vazut? :o

| jrockfreak a răspuns:

A avut aspecte faine filmul, partea cu sacrificiul din partea părinților și chestii. Restul mi s-a părut absolut și total irealistic (nu partea cu spiritul, ci tot restul). Și da, iubire adevărată dintre un băiat și o fată există, dar nu așa cum s-a prezentat în filmul ăsta. Sau cum s-a prezentat în orice alt film de la Hollywood.

| Aida55 explică (pentru jrockfreak):

Daca tu nu ai avut parte, nu inseamna ca nu exista...

| jrockfreak a răspuns (pentru Aida55):

Nu aia că nu am avut parte, dar e foarte puțin probabil ca un vocalist ca ăla să fie atât de tare după tipă după două luni de relație (cunosc vocaliști, care crede-mă nu-s deloc așa laughing mă rog, doar dacă o știu pe fată de hă hă ) și în general, personaje prost construite și scenariu aiurea happy dar astea îs doar detalii ce nu interesează pe multă lume.

Poate să fie atât de tare după tipă după două luni de relație, fiindca aceea e dragoste la prima vedere, dragoste adevarata... cum a vazut-o cantand la violoncel, s-a si indragostit de ea. Apropo, canti la chitara? Faci parte dintr-o trupa, de cunosti atatia vocalisti? big grin

Ok, scuze că îți spulber visul, dar "dragoste la prima vedere" nu există, eventual atracție la prima vedere. Și dap, sunt chitaristă happy am și un coleg de clasă care e vocalist la o trupă rock, plus am mai întâlnit și eu ceva lume.winking

Nu este un vis laughing Nu am avut parte si nici nu ma astept sa am parte de asa ceva. Caracterul are un rol mult mai important, decat aspectul fizic. happy

Foarte tare, si eu cant la un instrument si anume la vioara. big grin Si o sa mai intalnesti multa lume, daca vei continua sa te profilezi pe domeniul acesta, al muzicii happy Multa bafta in viatawinking Si multumesc pentru raspunsuri!

Ce tare! Și eu mi-am zis că neapărat rebuie să învăț să cânt la vioară până mor (fiind cu corzi, m-at ajuta să progresez cu chitara, plus mă mai pune la punct cu teoria) Oricum, pariu mă voi întâlni cu multă lume pentru că eu voi fo un rockstar B| Succes și ție! happy

Cu ambitie, munca, noroc si. cu gandirea pe care o ai acum, crede-ma ca vei avea mult succes! happy

Trebuie să fiea foarte awesome să fii violonistă. Îți doresc și eu ca planurile tale să se împlinească și mersi de încurajare! ^_^

Acelasi lucru il pot spune si eu in cazul tau! ^_^ Intotdeauna am considerat chitara ca fiind un instrument interesant! Aceleasi urari de bine si tie! Te pup, draga mea! :*

:* :*

| corhaz a răspuns:

Exista cand lasam deoparte toate aspectele ce impiedica iubirea adevarata

| Aida55 explică (pentru corhaz):

Ai avut parte de o astfel de dragoste? big grin

| corhaz a răspuns (pentru Aida55):

Am avut desigur doar din partea mea.iar acum am ajuns mai singur ca un caine din cauza acelei iubiri.

Inseamna ca ai suferit mult din cauza ei... sad Dar viata merge mai departe! trebuie sa treci peste big grin

Am trecut si mi-am promis ca nu ma mai indragostesc

| jrockfreak a răspuns (pentru corhaz):

Îndrăgostețte-te, dar ia și rațiunea cu tine. Să știi că inima cu creierul fac cea mai bună echipă dacă îi imapci.winking

Din cauza unei femei? Nu ti se pare cam absurd? laughing Nu toate sunt la fel, dragul meu big grin Nu toate relatiile sunt la fel... doar ca in cazul tau, ai avut ghinionul de a avea parte de o prima experienta esuata. Dar asa este viata! Ai parte atat de lucruri rele cat si bune. Secretul e sa stii sa inveti din ele si ca pe viitor sa nu mai repeti greselile. big grin

Inima e proasta...nu trebuie niciodata sa ascultam de ea, ci doar de creier big grin

| corhaz a răspuns (pentru jrockfreak):

"daca" i impaci. bine zici dar problema i ca intotdeauna inima e mai mare ca creierul in acele momente.dar de data asta gandesc cu creierul si las inima niciodata n-am reusit sa "i impac" inima cu creierul

Sa iti gasesti pe cineva care sa te iubeasca cum o iubesti tu e ca si cum ai castiga marele premiu din 10 milioane de jucatori

Adica vrei sa zici ca in film, dragostea a fost reciproca. Ceea ce in realitate nu e asa. De aceea si conceptia ca povestea din film nu e adevarata. Chiar imi pare rau pentru tine? Dar eu in locul tau as fi reflectat asupra greselilor mele si as fi incercat sa inteleg, sa gasesc motivele pentru care dragostea nu a fost reciproca. Si as fi incercat iar si iar la mai multe femei... nu poti ramane singur pentru totdeauna. Si crede-ma, ca nu e niciodata prea tarziu sa iti refaci viata big grin

Dar tu ai iubit sincer vreodata pe cineva? daca da si acum esti cu altcineva atunci felicitari. filmul e doar un film happy i ceva care arata oamenilor sa invete ceva

Am 16 si da, am iubit pe cineva sincer, dar care nu mi-a impartasit sentimentele big grin Inteleg prin ce treci. sad

Ai doar 16 ani si fata.candidati probabil ai cu sutele tot va aparea cinevawinking deja i chat aici la intrebarea ta. scuze

Nu ma deranjeaza laughing Multumesc pentru conversatia superba happy

Conversatie superba? laughing doar tiam facut notificari la email probabil ma injurai in mintea ta laughing))))))

Nu stai linistit laughing Mi-a facut placere! >big grin

| farfuriaverdex a răspuns:

Nu exista iubire ca in filme happy

| Aida55 explică (pentru farfuriaverdex):

Da, am ajuns si eu curand la concluzia asta! Pe de alta parte, nu exista baieti ca in filme...

| Dariusuu a răspuns (pentru Aida55):

Dacă tu nu cunoști nu înseamnă că nu există.

Spui de parcă i-ai încercat pe toți băieți din lume happy.

| Aida55 explică (pentru Dariusuu):

Nu i-am incercat pe toti asa este! Dar am cunoscut multe persoane si pot spune ca nicio femeie/fata pe care o cunosc nu mi-a spus ca exista o exceptie, ci ca toti barbatii sunt la fel. big grin Si sunt ferm convinsa, ca nici tu nu ai cunoscut inca exceptia, un baiat ca in filme. big grin

Eu vreau o fată ca în filme! laughing

Nu-i putem modela cum vrem dar putem măcar să găsim pe cineva care să răspundă standarelor noastre.

Am crezut ca esti fata. laughing Dupa imaginea de profil... asa am dedus. big grin

Acuma stii draga Aida big grin

Datorita tie, dragul meu! big grin Succes in gasirea fetei pe placul tau. happy

Multumesc mult.

Sarbatori fericite sa ai! happy

Merci la fel! >big grin