| MariaMarya85 a întrebat:

Poate pentru unii o sa vi se para aceste doua intrebari niste intrebari stupide. Dar totusi, le pun:
1. Mo si Foca sunt frati sau doar prieteni?
2. Stiti voi in episodul 18 din sezonul 3 din RObotzi, cand ii da Foca un cadou lui Mo, va arata vreodata ce e in cadoul ala? Sunt curioasa

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

La prima intrebare raspunsul este: Nu, nu vor arata niciodata ce este in acel cadou, sunt aproape sigur ca era gol, pentru a ne lasa pe noi sa ne imaginam ceva "socant".
Raspunsul la intrebarea a doua: Nu, nu sunt frati sunt doar prieteni, poate "frati de cruce" sau de betie.
Oricum sper ca ti-am fost de ajutor.

| MariaMarya85 explică (pentru Hakuouki):

Multumesc de raspuns, dar vezi ca totusi ai incurcat intrebarile rolling on the floor Primei intrebari i-ai zis a doua si a doua i-ai zis prima! Adica: Prima oara mi-ai raspuns la a doua intrebare si ai zis ca e prima aceasta, si a doua oara mi-ai raspuns la prima intrebare si ai zis ca e a doua aceasta. Ei, dar, totusi, ce sa aiba? Nimic rolling on the floor M-ai ajutat foarte mult chiar daca ai incurcat intrebarile, conteaza ca mi-ai raspuns la ele fie incurcate fie puse in ordine, nu?
Multumesc anticipat! big grin

| Hakuouki a răspuns (pentru MariaMarya85):

De fapt, am facut chestia asta intentionat intr-o incercare (poate nereusita) de a da un raspuns amuzant, nu trebuie sa fim seriosi nici macar atunci cand suntem, atlfel spus, ti-am dat un raspuns serios intr-un mod neserios.

| MariaMarya85 explică (pentru Hakuouki):

Cam asa ceva big grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
1. Mo si Foca sunt doar prieteni foarte buni.
2. Mo nu va arata niciodata ce e in cadoul acela.
Sper ca te-am ajutat. Funda? big grin

| 27110012 a răspuns:

1.mo s foca sunt prieteni
2.Poate....Pa