| Anonim203 a întrebat:

Va rog mult sa imi povestiti despre ce este vb in The vampire diaries in afara de faptul ca o fata este indragostita de 2 vampiri.Multumesc:*

2 răspunsuri:
| RazvaNICE_2349 a răspuns:

Acesti doi vampiri se reintorc in oraselul in care au fost transformati. Stefan, cel mai tanar, o cunoaste pe Elena, o fata obisnuita din liceu, care arata IDENTIC cu Katherine, vampiroaica ce i-a transformat pe Damon si Stefan. La fel ca si in secolul trecut, acesti doi frati se indragostesc de Elena. Interesant este faptul ca in serial sunt prezente fantazisme precum magia pe care cea mai buna prietena a Elenei o mosteneste de la rudele sale mai in varsta, precum si blestemul unei familii de a se transforma in varcolaci daca omoara pe cineva chiar si accidental.

Poate nu sunt tocmai concis, avand in vedere ca nu am urmarit decat pe sarite cand ma aflam in Marea Britanie. Dar ti-l recomand din toata inima!

| gossipgirl a răspuns:

E interesanta actiunea, nu e boring ca in Twilight sau altele.
Si daca iti zic despre ce e vorba atunci nu ar mai fi interesant pentru tine sa te uiti, cred...
Totusi... sunt 3 personaje(Damon, Elena, Stefan), dupa parerea mea foarte bine conturate, au legaturi interesante. Baietii sunt vampiri si umbla dupa fata, si mai interactioneaza si cu altii, si na, uita-te la serial!