|

Buna ziua as vrea sa fac și eu un film(adică un fel de poveste despre o fata la care i-au murit părinții și rămâne singura cu bunica ei paralizată la pat și din fata tocilara a devenit o vagaboanda după ce a întâlnit un băiat).Știu este foarte dificil, am vorbit la un studio video să filmeze și acolo este un prieten. Avem câțiva prieteni care o să joacă în film(aproximativ 10). Acum problema este că m-am gândit la tot filmul și tot ce se va întâmpla dar faza este că nu știu cum să-l fac că o poveste in care și povestesc sau doar cu dialoguri fara să povestesc.Cum as putea sa scot bani pe el? Cum pot sa fac să apară și la televizor sau pe site-urile de filme că garantez că o să fie foarte frumos? Va multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ajungi de la începător la televizor printr-un film. Nu știu dacă s-ar potrivi un narator poveștii, dar tu trebuie să iei decizia asta (eventual tu și prietenii s-o luați).
Poți începe prin a publica pe YouTube, faci un cont de patreon sau ce platformă se folosește acum, bagi reclame și sigur scoți ceva bani dacă e așa bun cum spui.
Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fara narator. Lasa spectatori sa desluseasca singuri povestea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La televizor sunt sanse foarte mici sa apara dar ai putea sa il pui pe Youtube si pui 2-3 reclame ca sa faci bani daca o sa ai abonati

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci tu vrei sa faci un film. O idee entuziastă! Ma gandesc ca tu si prietenii tai sunteti amatori. Asta nu ar trebui sa va descurajeze. Dar va fi greu sa iti poti difuza filmul pe un post de televiziune. Cred ca ai putea sa il pui pe Youtube. Cu câteva reclame pe Facebook pe diferite grupuri l-ai putea face destul de cunoscut. Acum despre poveste nu inteleg exact ce vrei sa spui. Doar respecta scenariul (aveti un scenariu, nu?) Pentru ca fara un scenariu nu exista film. Daca va ieși bine le-ai putea trimite un email celor de la hbo (Dar s-ar putea să își bată joc, asta daca se vor încumeta să îți raspunda). Iti urez mult noroc si astept sa iti vad filmul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un film nu se face atât de simplu, decât dacă faci ceva experimental. Îmi pare rău să te dezamăgesc dar pare o poveste destul de clișeică din cele 3 cuvinte prin care ai descris-o. Până o să ajungi în pragul în care să creezi un film, învață tot ce prizi din lume, nu mai lipsi de la școală(o fata la care i-au murit), iar dacă îți place segmentul cinematografiei, optează pentru niște studii superioare în acest sens, cu ajutorul cărora să înțelegi noțiunea de cineast. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează