|

Bună ziua, cine mă poate ajuta cu un episod din Las Fierbinti în care s-au pierdut niște fete în drum spre mare iar Bobiță și Giani le-au dus la bar și au băut...etc?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Să știi că e mai ușor de găsit un episod dintr-un serial american, decât un episod din Las Fierbinți. :)
Vezi dacă e vorba de Episodul 4, Sezonul 8.
http://www.dailymotion.com/video/x3f40yj

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu cati dintre noi ne uitam la mizerii de cocalari...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Stai liniștit că sunt doar 2, 5 milioane de telespectatori pe episod! E foarte puțin laughing))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Esti un imbecil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Las Fierbinti este foarte tare nu degeaba actorii principali din acest serial sunt plini de bani chiar din urma acestui serial, si daca nu era un serial bun lumea nu se uita la el crede-ma! In ziua de azi ca sa ai rating trebuie sa vii cu ceva bun, altfel esuezi lamentabil de la episodul pilot si show-ul se incheie.
Si eu acum cativa ani cand cineva imi recomanda acest serial spuneam ca nu ma uit la acele taranii si prostii de acolo, dar dupa ce am vazut 1-2 episoade mi-am dat seama ca este foarte interesant, trebuie sa urmaresti substratul sa intelegi ce vor sa zica, au foarte multa ironie,sarcasm si inteapa mult nu pe tarani cum ai crede ci bat in politic, in social,in intamplari si evenimente mondene, in panaramele care pleaca prin afara si mint ca-s cu totul altceva, in foarte multa lumea. Unde mai pui ca actorii sunt foarte buni si majoritatea sunt actori de film nu de teatru de aceea joaca atat de bine in orice situatie si-s facuti pentru seriale si filme. Ca sa nu intre vreun destept, da sunt printre ei si actori care profeseaza mai mult pe scenele teatrului...nimic impotriva.
Pe Celentano, Rata, Firicel ii poti vedea in filme artistice semnate de regizori romani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează