| printz3sa a întrebat:

Care a fost cel mai bun film la care te-ai uitat?happystraight face

Răspuns Câştigător
| Lllllllllll a răspuns:

Au fost mai multe : Inception, 127 hours (cele mai bune)
My Sister's Keeper, Twilight, Life as we know it, Easy A. (in lista celor mai bune laughing tongue )

13 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Girl Interrupted, Black Swan, Memoirs of a geisha, Pride and prejudice, Hachiko:a dog's story, My sister's keeper, Greta, Not without my daughter, etc...

| pwp a răspuns:

Cu siguranta ''Titanic'' love struck love struck x

| crissmay a răspuns:

Meet dave.

| Avon_8981 a răspuns:

Unul superb: The princess and the marine
Si sa stii. e un film atat de bun.incat eu l-am vazut pe acasa tv. dar pe net nu il gasesti doar in alta limba(deci nu cea engleza)
E superblove strucklove strucklove struck

| Fallen4Angels a răspuns:

Fara indoiala Harry Potter nu stiu cat happy (ultimul) doar partea 1 a doua ma duc la film prin iuliehappy ca atunci apare.
ONLY ON 3D rolling on the floor laughing)

| Klaine a răspuns:

Eclpise.

| d3nut7 a răspuns:

Da.clar.buna intrebare.sa-ti dau s`un raspuns bunbig grin daca vrei sa vezi un film frumos incearca Hachiko(inspirat din fapte reale) dupa parerea mea cel mai Frumos film. te face sa plangi.
Horror-The Ring1, 2
Mistery-The Uninvited, SAW
Comedy-Senseles
Daca vrei sa vorbim despre filme adauga id meu.Sunt multe care le-am vazut nu mi le aduc aminte pe toate si nu pot recomanda prea multe(fiecare e special in felul luihappy )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Godfather
recomandare de la Analuza Vasiliu

| MariusUCV a răspuns:

Clas of the titans!

| Aly64 a răspuns:

Inception!
Sau Black Swan. dar ai grija la el: are niste scene cam.
Ai sa vezi tu laughing
Eu personal am dat skip, pentru ca fazele alea fac filmul sa fie strans legat de viata reala.
La Inception a trebuit sa dau de cateva ori pauza ca sa imi dau seama ce se intampla. Se spune ca, chiar si Leonardo DiCaprio a avut probleme in intelegerea scenariului big grin

| razvan96boss a răspuns:

Nu ma pot hatara care e mai bun Avatar sau Titanic! sunt super tari amandoua!

| Any_1048 a răspuns:

Boys over flowerslove struck

| gimiaurel a răspuns:

De departe MOROMETII. happy

Întrebări similare