Mie mi-a placut foarte mult The Twilight Saga: Eclipse a fost un film de nota 10 cu multa actiune dar si pasiune. Si mi-a mai placut si Remember me un film destul de tragic.
Cel mai mult mi-au placut filmele "The Last Song" si "A Walk To Remeber". Ambele sunt triste in unele momente si amuzante si altele. Mi-au placut mult filmele si m-am indragostit de actori pentru ca asa e si firea mea, mai trista. Am mai vazut o multime de filme de atunci, dar nici unul nu m-a impresionat asa cum au facut-o acestea doua.
The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader (2010) Cronicile din Narnia Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi...
Hachiko A Dog's Story
Nu ma las impresionata de filme, avand mereu replica "stati linistiti... e doar un film!", insa chiar m-a impresionat acest film si ce-i drept, am avut nevoie de un servetel. :-)
Dosarele
Serial), Sleepy Hollow, Jenifer's Body, Underworld Evolution cam atat imi aduc pe moment ce am vizionat eu
''Hotel" pentru catei l-am vazut la cinematogram la Bucuresti la Arena Mall dar a fost si la TV cei care au dolce cred ca l-ati vazu ee fain mai ales ptca este un film pentru varsta mea si ptc mia imi plac mult catei :p poooup
Cel mai tare film care l-am vazut anul acesta a fost "Alvin si veveritele" si "Alvin si veveritele 2" e foarte tare in fiecare secunda am ras
Mi-au placut mult astea:
-16 Wishes
-Karate kid 2010
-Ramona and Beezus
-TPU The Movie (daca se pune)
Pai cele mai tari filme pe care le-am vazut au fost : Me, Myself and Irene cu Jim Carey si Click cu Adam Sandler amandoua sunt comedii
Ultima serie Eclipse...am uitat cum se numea, in care ea isi da seama ca iubeste 2 baieti diferiti si diferit, e un film foarte pasional care vreau sa zic ca intr-un fel mi se potriveste.