| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai bun film pe care l-ai văzut în 2010?
Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010

738 răspunsuri:
| AdElA96 a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult The Twilight Saga: Eclipse a fost un film de nota 10 cu multa actiune dar si pasiune. Si mi-a mai placut si Remember me un film destul de tragic.

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

De craciun am vazut filmul,, Mos Craciun cel raw"

| Quiss a răspuns:

Inception si Shutter Island

| ColorfullColors a răspuns:

Cel mai mult mi-au placut filmele "The Last Song" si "A Walk To Remeber". Ambele sunt triste in unele momente si amuzante si altele. Mi-au placut mult filmele si m-am indragostit de actori pentru ca asa e si firea mea, mai trista. Am mai vazut o multime de filme de atunci, dar nici unul nu m-a impresionat asa cum au facut-o acestea doua.

| Simyx a răspuns:

Karate Kid:X si Harry Potter 7 filmul 2010:X

| Casandra a răspuns:

The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader (2010) Cronicile din Narnia Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi...

| INNA_7716 a răspuns:

The vampire diaries

| ElecktroFloweR a răspuns:

Cel mai bun film a fost "AVATAR" dar a fost pe CD.

| LecSiee a răspuns:

| ana83 a răspuns:

Hachiko A Dog's Story

Nu ma las impresionata de filme, avand mereu replica "stati linistiti... e doar un film!", insa chiar m-a impresionat acest film si ce-i drept, am avut nevoie de un servetel. :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kamp Rok

| DannutzΦ a răspuns:

Dosarele angrySerial), Sleepy Hollow, Jenifer's Body, Underworld Evolution cam atat imi aduc pe moment ce am vizionat eu

| roxxutzzz a răspuns:

The Orphan

| Rooby a răspuns:

| SimoooSven a răspuns:

| xLikeTpu a răspuns:

Bună!
Nightmare on elm street! :-s.

| ☻❥➹❤Gothic Angel❤➹❥☻ a răspuns:

Death Note ...Supernatural

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

| Gabitzooo a răspuns:

''Hotel" pentru catei l-am vazut la cinematogram la Bucuresti la Arena Mall dar a fost si la TV cei care au dolce cred ca l-ati vazu ee fain mai ales ptca este un film pentru varsta mea si ptc mia imi plac mult catei :p poooup

| denisab2 a răspuns:

| noname789 a răspuns:

Cel mai tare film care l-am vazut anul acesta a fost "Alvin si veveritele" si "Alvin si veveritele 2" e foarte tare in fiecare secunda am ras

| iLovedYou96 a răspuns:

Mi-au placut mult astea:

-16 Wishes

-Karate kid 2010

-Ramona and Beezus

-TPU The Movie (daca se pune)

| georginika a răspuns:

Inception :X:X:X

| Miki_2654 a răspuns:

Alice In Wonderland

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Deja vu

| barzuk a răspuns:

EasyA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta mi-a placut. Easy A. mi-a facut placere sa il urmaresc big grin
batting eyelashes

| Andreyutz a răspuns:

Pai cele mai tari filme pe care le-am vazut au fost : Me, Myself and Irene cu Jim Carey si Click cu Adam Sandler amandoua sunt comedii

| valeria_7724 a răspuns:

Ultima serie Eclipse...am uitat cum se numea, in care ea isi da seama ca iubeste 2 baieti diferiti si diferit, e un film foarte pasional care vreau sa zic ca intr-un fel mi se potriveste.

| Alëxąndŕą a răspuns:

Bevely Hils Chiwawa nu stiu cum se scrie scuze STELA