Păi, am văzut numai 2. Black Rock shooter și Death note. Al doilea mi-a plăcut la nebunie, ideea în sine e genială. Încă de la primul episod m-am încuiat în casă și am privit episod după episod, mă rog, nu pe toate deodată. Cum sunt eu ahtiată după fantastic și moarte anime-ul ăsta a fost ceva bun.
Death note ma uitasem si eu oleaca la el, mai mult pe sarite. Ai dreptate ideea in sine e faina, si culmea am vazut si sfarsitul
Cel mai bun mi s-a parut Death Note, fiind singurul pe care l-am vazut in intregime.
Death Note,Psycho-Pass,Deadman Wonderland,Soul Eater,Attack on Titan,Blue Exorcist, Btooom, Noragami, Coppelion, No.6, Zetsuen no Tempest...si alte cateva.Nu obisnuiesc sa urmaresc de mai multe ori acelasi film/serial/anime, dar pentru astea as face efortul.In mare parte temele sunt comune(imi plac temele alea)si anume: putin SF, cativa "raufacatori" si un strop de nebunie.E reteta perfecta.
Cel mai tare anime, ramane pentru mine "Death Note". De ce? Atat ideea cat si coloana sonora sunt bine gandite si au impact asupra celui care vizioneaza. Nu sunt intr-u totul de acord cu scaparile lui Light - un tanar atat de inteligent nu ar fi facut asemenea greseli. Aici tind sa cred ca acela care s-a gandit la scenariu a intampinat un paradox : un tanar foarte inteligent care totusi face greseli imense... Dar apreciez curajul de a ilustra acest lucru in anime, precum si alte idei.
Un alt anime care mi-a placut a fost "Ghost Hunt" - e horror, suspans, interesanta povestea, coloana sonora e destul de buna. Multe idei ar fi prea greu de redat intr-un film, spre deosebire de anime. In acest anime cred ca se aplica treaba asceasta. L-as putea revedea fara sa ma plictisesc.
Un alt anime care mi-a ramas bine intiparit in memorie este "Ergo Proxy" pentru ca pur si simplu este diferit, original. Nu as putea sa punctez efectiv motivele pentru care il consider un anime demn de vizionat pentru ca sunt prea multe, sau doar unul : originalitatea.
Dar pentru tine care au fost anime-urile care ti-au placut si de ce?
Prefer manga-urile, da' mă mai uit şi la anime-uri din când în când.
Naruto - o părea un clişeu să zic asta, da' pe mine m-a atins anime-ul. E genul ăla pe care-l vezi când eşti mic, şi vrei să te uiţi la el şi când eşti mare. Povestea e interesantă, pe gustul meu şi personajele sunt bine conturate. Is that king of story which stay with us forever.
Shaman King - e anime-ul copilăriei mele. Nu aş putea să uit niciodată cât de înnebunită îl urmăream.
Death Note - în anime-ul ăsta am întâlnit unele dintre cele mai inteligente personaje. Mi-a plăcut enorm.
Fairy, Tail pentru că a fost un anime cu acţiune, comedie, şi mai multee
Mirai nikki a fost un anime care mi-a plăcut foarte mult
Pentru că era o dragoste bolnavă si un joc de supravietuire cu cine sa devină dumnezeu,,
Ao no exorcist a fost un anime destul de fain pe care l-am vazut eu.
Buna!
Sincer cel mai mult m-a atras animeul ecesta nou aparut 'Shingeki No Kyojin''dar si altele.
Soul eater :mi-a placut povestea orasului a eroilor, si luptele cu demonii
Naruto shipuden - si asta mi-a placut enorm inca ma mai uit.
Mai am suficiente daca vrei sa ti le spun si sa ti le recomand sa-mi dai mesaj.Dar in mare cam astea au fost preferatele mele. Mult success in continuare!
Pentru mine cel mai tare anime a fost Bleach.
Mi-a placut pentru ca :
-are multe serii
-are o poveste interesanta si originala
-eroul principal e foarte puternic
Shingeki No Kyojin, imi place deoarece reprezinta o lupta pentru supravietuire, dar si pentru eliminarea celor mai mari pradatori ai oamenilor, titanii. Ce e sigur, e un anime de groaza...
Si mie imi place Shingeki No Kyojin, pana acum asta mi s-a parut cel mai interesent din toate priviintele.
T0T întreabă: