| 4evergentleman a întrebat:

Care credeți că este cel mai terifiant film horror? În afara de Serbian Film și human centipede, canibal holocaust și hostel! Nu mai simt nimic efectiv cand vizionez un film horror, parca mă uit la desene animate!

21 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ai vazut SAW toata seria? Casa de ceara? Tot pe nisa asta de psihopati merg si astea, ar mai fi fost si Wrong Turn si multe altele. Pentru mine nu exista film horror terifiant sau foarte reusit, toate sunt o apa si un pamant.
Serbian film e scarbos, human cetipede e absolut execrabil, hostel e penal dar bine ala are o scuza ca a fost facut prin 2005-2007.
Filmele horror stiu doar 2 scenarii, ori o iau pe partea paranormala cu scenariul ala clasic in care o familie se muta intr-o casa noua in care s-au intamplat multe lucruri nasoale, iar a 2-a nisa de filme horror e cu criminali in serie sau psihopati care racoleaza turisti care de obicei sunt un grup de tineri veniti de la mama naibii cu scopul de a vizita alte locuri situate la mama naibii si incep sa dispara cate unul iar la final raman maxim 2 in viata si omoara la randul lor inamicul si scapa de acolo, au ajuns sa fie filme de comedie astea horror mai ales ca anticipezi ce se va intampla, mai ai putin si ghicesti in ce ordine vor fi omorati.

| 4evergentleman explică (pentru Drimmero):

Am văzut seriile Saw! Erau ok unele! Foarte interesante pe vremea aia! Hereditary e un film horror de calitate dar nu e terifiant,și wrong turn, seriile cu masacru din Texas, hellraiser, toate le-am văzut! Escape Room, seriile acestui film mi s-au părut incredibile, mai sunt interesante alea cu labirint dar nu prea sunt multe decât foarte puține

| Drimmero a răspuns (pentru 4evergentleman):

De Masacrul din Texas am uitat, l-am vazut si p-ala. Seria cu Freddy Krueger ai vazut? The Shining?

| 4evergentleman explică (pentru Drimmero):

Le-am văzut,shining nu,acolo jucam la păcănele, așa se numea jocul! Mai era Leatherface tot așa similar ca acela din masacru din Texas, ăla mă chinuisem sa îl vizionez că era interzis. Cand ai zis de shining mă trec fiorii deja, e jocul care era să mă determine să îmi pun capătlaughing multi bani am pierdut dar am și câștigat dar nu aveam noroc de ei. Nu se mai fac din păcate filme horror ok, o sa mă uit la Antrum sa vad cum e

| Drimmero a răspuns:

Incearca Evil Dead, mie personal mi-a placut si e printre cele mai reusite filme horror.
Iti mai recomand 2 psihologice care personal mi-au placut Stonehearst Asylum (2014) si Devil Rock.

| redwarrior27 a răspuns:

Saw,The Conjuring, Annabelle, Texas, Rec etc

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probabil a intervenit obișnuita iar psihicul tau vrea ceva și mai stimulant, care să-i solicite suspansul.
Nu am văzut Serbian Film, în schimb am văzut The Human Centipede.
Sincer, THC, mai mult m-a amuzat decât să mă sperie.
Îți recomand Eyes Wide Shut. Nu e horror, dar partea cu ritualul acela creepy îți dă un fior rece pe șira spinării.

| 4evergentleman explică (pentru anonim_4396):

Horror mi se pare cand suna alarma de dimineață la 5-6, mă mir cum de am supraviețuit acestui ritual rolling on the floor

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Incearcă o vacanță de căteva zile in Estul Ucrainei. Cu siguranță vei simții fiori

| Adina5 a răspuns:

The Exorcist (1973) - este considerat unul dintre cele mai bune filme de groază din toate timpurile.

The Shining (1980) - este un film clasic regizat de Stanley Kubrick, bazat pe romanul lui Stephen King.

The Babadook (2014) - este un film psihologic despre o mamă singură și fiul ei care se confruntă cu o prezență supranaturală.

Hereditary (2018) - este un film de groază psihologic despre o familie care își descoperă secretele întunecate după moartea bunicului.

Get Out (2017) - este un film social-horror care explorează problemele rasiale din America.

A Quiet Place (2018) - este un film post-apocaliptic în care o familie se luptă pentru a supraviețui într-o lume populată de creaturi înfricoșătoare care reacționează la zgomot.

It Follows (2014) - este un film de groază despre o fată care este urmărită de o prezență supranaturală după ce a avut relații sexuale cu cineva care a fost blestemat.

The Conjuring (2013) - este un film bazat pe evenimente reale despre doi investigatori paranormali care ajută o familie terorizată de o prezență demonică.

| 4evergentleman explică (pentru Adina5):

Get out mi-a plăcut foarte mult, cred că o să mă mai uit odată la el, e blana filmul. Înafara de shining le-am văzut pe toate. happy Mersi pentru răspuns.

| Adina5 a răspuns (pentru 4evergentleman):

The Exorcism Of God (2022)

| 4evergentleman explică (pentru Adina5):

Mersi draga scumpă happy Asta trebuie sa îl vizionez, îl aveam de mult în playlist

| Adina5 a răspuns:

Titlu: Noaptea Lupilor

Actul I:

Într-un mic sat din România, un grup de prieteni se pregătesc să sărbătorească trecerea în noul an. Printre ei se numără și Mihai, un tânăr timid și nerod care are un secret. În timpul petrecerii, Mihai își mărturisește dragostea pentru prietena sa, Alice, dar ea îl respinge și îi spune că nu îi poate oferi ceea ce își dorește. Mihai se simte respins și umilit și pleacă din petrecere. În drumul său, întâlnește un misterios lup alb care îl urmărește până la casa lui.

Actul II:

În casa sa, Mihai se simte ciudat și începe să viseze lucruri ciudate și erotice cu Alice și cu lupul alb. Într-o noapte, Mihai este trezit de sunete ciudate și descoperă că lupul alb se află în camera sa. În loc să se sperie, Mihai simte o atracție sexuală puternică către animal și se implică într-o întâlnire erotică cu el.

Actul III:

În timp ce Mihai se implică într-o aventură sexuală cu lupul alb, Alice este răpită de o grupare satanică care o folosește într-un ritual de magie neagră. Mihai este hotărât să o salveze pe Alice și își folosește noua sa putere pentru a lupta împotriva grupării satanice. În timpul luptei, Mihai descoperă că lupul alb este de fapt un strigoi, iar întâlnirea lor a fost aranjată de un vrăjitor malefic care dorea să îi ofere puterea sa lui Mihai.

Actul IV:

În final, Mihai reușește să salveze pe Alice și să o cucerească, dar își dă seama că puterea lui sexuală vine cu un preț. În loc să folosească puterea sa pentru a face bine, Mihai începe să o folosească pentru propriile sale interese, aducând suferință celor din jurul său. În cele din urmă, Mihai este pedepsit pentru acțiunile sale, iar Alice îl părăsește pentru totdeauna.

Final:

În ultima scenă, Mihai se află într-o cameră albă și curată, privind spre o fereastră. În afara camerei se află o femeie misterioasă care îi oferă o nouă șansă de a-și folosi puterea sexuală pentru a face bine, dar cu un avertisment - dacă va greși din nou, va fi condamnat la veșnicie.

| Adina5 a răspuns (pentru Adina5):

Caut actori!

| 4evergentleman explică (pentru Adina5):

Asa-i că ești troll și te plictisești gainare?laughing

| Anonim a răspuns (pentru Adina5):

Vezi că există site-uri unde îți poți exprima creativitatea artistică. TPU are alta tematica.

| Adina5 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este offtopic pentru că discutăm despre tot din sfera genului horror aici. Tnx for the tip!

| Adina5 a răspuns:

Titlu: Curse of the Transylvanian Mansion

Act 1: Introducere
Filmul începe cu o scenă în care Andrew Tate, un tânăr britanic cu un trecut misterios, ajunge în București pentru a se întâlni cu o echipă de producție care intenționează să filmeze un documentar despre un conac bântuit din Transilvania. Cu toate acestea, Andrew se trezește într-o situație neplăcută când descoperă că producția este o escrocherie și că a fost adus acolo cu forța pentru a fi vândut ca sclav sexual.

Act 2: Intrarea în conac
Andrew reușește să scape din mâinile traficanților de carne vie și ajunge la conacul bântuit, unde se alătură echipei de filmare. Cu toate acestea, lucrurile devin ciudate și tensionate atunci când ajung în interiorul conacului. Echipa începe să experimenteze fenomene paranormale, iar Andrew are o serie de viziuni macabre care îl bântuie și îi dau impresia că este urmărit de ceva sinistru.

Act 3: Înfruntarea răului
În timpul filmărilor, echipa de producție descoperă o cameră secretă în conac, care dezvăluie o istorie întunecată a proprietarului anterior al clădirii și a ritualurilor satanice care au avut loc acolo. Andrew se trezește în centrul acestor ritualuri și este urmărit de către o prezență supranaturală. Cu ajutorul echipajului, încearcă să găsească o cale de a învinge forțele malefice care îi amenință viața și să scape din conacul blestemat.

Act 4: Confruntarea finală
Echipajul își dă seama că trebuie să distrugă altarul satanic care se află în inima conacului pentru a putea scăpa în siguranță. Într-o ultimă încercare de a-și salva viețile, echipajul se luptă cu forțele demonice care îi atacă, iar Andrew ajunge în fața altarului. El se trezește într-o lume alternativă, unde își înfruntă propriile temeri și demoni interiori și reușește să distrugă altarul.

Act 5: Finalul
În cele din urmă, Andrew și echipa sa reușesc să scape din conacul bântuit, dar își dau seama că au fost profund afectați de experiența lor în conacul blestemat. Andrew se întoarce acasă în Regatul Unit, dar își dă seama că nu va putea uita niciodată experiența sa terifiantă în Transilvania.

| Batters67 a răspuns:

Ai văzut trilogia lui Tom Six sau doar unul? Btw recomand Aftermath 1994...il găsesti pe Youtube

| Mititica12 a răspuns:

Grotesque
Sa îmi spui cum ți se parelaughing