| zoomumba a întrebat:

Care e cel mai bun fillm care l-ati vazut vreodata in afara de titanic?
dar ce mai bun film INDIAN care l-ati vazut vreodata?
dar cel mai infricosator fi horror care l-ati vazut? x_x

Răspuns Câştigător
| Revelation a răspuns:

Cel mai bun film, sau filme, deoarece este o serie de trei parti a fost : Lord of the rings, sau Stapanul inelelor. Sunt 3 parti.

Cel mai bun film indian pe care l'am vazut a fost : Winnetou, tot la fel are mai multe parti, de altfel am citit si cartea, care tot la fel, sunt 3 carti laughing.

Cel mai horror a fost : Scarry Movie rolling on the floor

4 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Cel mai bun film cred ca este Avatar.si nu sunt fana insa recunosc ca sunt folosite niste efecte speciale senzationale care au captat publicul si acest lucru nu este chiar asa de usor. cel mai bun film indian care mai bine spus a fost un serial a fost A ta pentru totdeauna.are o poveste de neimaginat.este senzational:X si cel mai infricosator.The Dark cred...happy

| T30D0RA a răspuns:

"Cronicile din Narnia"
film indian: "Lantul amintirilor"
pana acum m-am uitat doar la un singur film horror "Paranormal activity"

| zoomumba explică:

Apropo la filmele indiene nu vreau sa fie unul din urmatoarele:my name is khan, veer, om shanti om, veer zaara, asoka, lantu amintirior si cuoarea fericirii. ceva nou va rog stiu ca acum nu prea mai sunt multe asa frumoase dar le-am vazut atea.cu parere de rau. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun film vazut vreodata(chiar daca ai zis fara) dar este titanicul, cel mai brava film

film indian: deocamdata ma uit la serial la,, Culoarea fericirii" si imi place

si infricosator este :Saw(un pic ) si The Grudge partea 3devil

Întrebări similare