anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care imi poate spune ce s-a mai intamplat in nini in ultima saptamana ( imediat dupa ce s-a intors ambasadorul din el amanecer ) va roog mult puppy dog eyes... dau funda la cel mai bun :X

Răspuns Câştigător
| xCăpşunici a răspuns:

Deci.ambasadorul se intoarce din El Amanecer, unde la un moment dat se intalneste cu Nini, iar Nicholas e disparut. Ajuns acasa o vede pe Celina care e "bolnava rau". Bineinteles ca se preface. Intre timp, Victor o cauta si o si gaseste pe asistenta care a fost de fata la nasterea bebelusului lui Celina. Aceasta recunoaste ca ea a dat bebelusul orfelinatului. Victor o obliga sa ii indeplineasca ordinele, ca altfel o va denunta la politie. Acesta o duce la Celina ca si asistenta care sa o ingrijeasca. Atunci cand se vad, Celina se enerveaza iar Eva[asistenta] intra in pamant de rusine. Intre timp, Marterachis se intoarce si il ameninta pe ambasador ca il da in judecata entru ce a facut Nicolas. Nini, care era de fata, a mers si s-a deghizat in nicholas si a mers sa-l infrunte pe Marterachis, alaturi de Cheeky. Din pacate, nu a reusit. Cho recunoaste ca Ea a luat pasaportul lui Tony si ca l-a rupt in bucati. Nini si Juan incearca sa faca unul nou, dar de fiecare data sunt intreruti de altcineva. Lola si Abel se impaca, iar Martin cu Sofia se duc la o agentie de fotomodele. Ciudat, nu? entru Martin, da. Pentru Sofia, nu. de fapt martin se inscrie numai pentru a-i face pe plac Sofiei. In episodul de diseara, Celina va afla ca Sicili a este de fapt fetita ei, totul cu ajutorul Evei care-i arata o poza cu cel care a adoptat-o, acela fiind Tomas. Celina va ramane socata!

copy paste dar iti dau in contiunare.
Eva vede o poza mai veche cu Thomas si ii zice Celinei ca acela -uhh pe moment am un sentiment de De JaVu-este cel care a adoptat fetita! Celina ramane TOTAL uimita... apoi intra Cici in camera si
-Sti unde e tata?
-Ea. e. ea, a mea?
-Ce zice? Imi pare rau starcule dar eu nu sunt a ta
-aaa. aa
Si apoi iese si Au o discutie Celina cu Eva, ma rog ii zice ca nu e adv,, ca greseste si eva zice ca e sigura,, etc
Apoi Celina Iese sa se plimbe si se izbeste de lume fiindca ii e rau. Apoi se asheaza langa un copak, si isi aminteshte de clipele in care a dato pe Cici-sisi
Intre timp se pare ca Nico are probleme cu Memoria si ambasadorul cheama un doctor specialziat in asta happy. Care il ajuta. Ii face un test si constata ca sufera din dragoste big grin. Dragostea lui Vicky
Apooi ii cheama pe amandoi in biroul lui si discutaa` Si vb...si Sebaa` Ii zice Lui Thomas ca ii pl De V.big grinSuper nu?
Intre timp Sophie si Martyn falsifica semnturile parintilor lor si finalizeaza contractul! Apoi fac o shedintsa photo.
Afla si Victor ca Sisilia este fata Celinei. Celina se intoarce acasa!batting eyelashes
Apoi Chamma si iubita lui ii cauta ope buncul pentru ca se pare ca a disparut! Se gadila cu Juan si ii vede Martin! Si se ia de eihee heeIti mai povestesk eu ca ai si uh milaa Ma doare rau mana!

4 răspunsuri:
| SophieLoVeKorea a răspuns:

Daca vrei uite-te pe youtube ca sunt toate episoadele.
scrie: capitulo 50(de ex)de nini
sunt in spaniola dar o sa intelegi tu ceva de acolo.

| InnA_3234 a răspuns:

Daca vrei le poti vedea pe www.desene-animate-disney.net. Sunt toete episoadele care au aparut pana acum pe disney channel si sunt in romana

| AndressAndreea a răspuns:

Imi pare bine ca mai cunosc un fan Nini...Deci.ambasadorul se intoarce din El Amanecer, unde la un moment dat se intalneste cu Nini, iar Nicholas e disparut. Ajuns acasa o vede pe Celina care e "bolnava rau". Bineinteles ca se preface. Intre timp, Victor o cauta si o si gaseste pe asistenta care a fost de fata la nasterea bebelusului lui Celina. Aceasta recunoaste ca ea a dat bebelusul orfelinatului. Victor o obliga sa ii indeplineasca ordinele, ca altfel o va denunta la politie. Acesta o duce la Celina ca si asistenta care sa o ingrijeasca. Atunci cand se vad, Celina se enerveaza iar Eva[asistenta] intra in pamant de rusine. Intre timp, Marterachis se intoarce si il ameninta pe ambasador ca il da in judecata entru ce a facut Nicolas. Nini, care era de fata, a mers si s-a deghizat in nicholas si a mers sa-l infrunte pe Marterachis, alaturi de Cheeky. Din pacate, nu a reusit. Cho recunoaste ca EA A LUAT PASAPORTUL LUI tOMMY SI CA L-A RUPT IN BUCATI. Nini si Juan incearca sa faca unul nou, dar de fiecare data sunt intreruti de altcineva. Lola si Abel se impaca, iar Martin cu Sofia se duc la o agentie de fotomodele. Ciudat, nu? entru Martin, da. Pentru Sofia, nu. de fapt martin se inscrie numai pentru a-i face pe plac Sofiei. In episodul de diseara, Celina va afla ca Sicili a este de fapt fetita ei, totul cu ajutorul Evei care-i arata o poza cu cel care a adoptat-o, acela fiind Tomas. Celina va ramane socata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog mult eu nu pot sa ma uit toata saptamana daca puteti sa-mi spuneti si mai deaparte va rog puppy dog eyes