Daca eu spun ca nu este filmul santaj ce nu ai inteles din ce am scris mai sus? ce nu ai inteles ca NU este filmul santaj? ce nu ai inteles ca NU coincide cu ceea ce scrie in program? CEEEEE NU AI INTELES?
Relax.
Degeaba spui TU ca nu este filmul Santaj, ala a fost.
Sinopsis:
Film poliţist realizat într-o notă comică, "Şantaj" este prima şi până acum singura ecranizare a unui roman ("Omul de la capătul firului") al Rodicăi Ojog-Braşoveanu. Romanul sus-menţionat are o acţiune ingenioasă, personaje interesante şi replici savuroase, preluate cu fidelitate în scenariul scris de scriitoare împreună cu regizorul Geo Saizescu.
În esenţă, este vorba de un şantaj exercitat de un necunoscut misterios asupra mai multor ingineri care-şi obţinuseră fraudulos diplomele. Scopul şantajului este previzibil: spionajul industrial pentru o grupare din exteriorul ţării. Făcând abstracţie de acţiunea stereotipă şi previzibilă, filmul ne poartă printr-o lume pitorească populată de burlaci boemi, un manechin feminin de succes, un bătrân profesor de matematică şi un medic legist alunecos, sub privirea vigilentă a maiorului de miliţie Minerva Tutovan (o fostă profesoară de matematică angajată în miliţie pentru calităţile sale deductive), secondat de un ofiţer împiedicat interpretat de Sebastian Papaiani.
Geo Saizescu combină cu succes suspansul genului policier cu comicul de situaţie şi de limbaj, realizând o atmosferă ceţoasă prin care înaintează personajele într-un joc de-a şoarecele şi pisica ai căror protagonişti sunt doi oameni de o inteligenţă ieşită din comun. Hazul tandemului Ileana Stana Ionescu - Sebastian Papaiani (de tip Sherlock Holmes- Watson) este concurat de pitorescul celor trei cheflii care-şi petrec nopţile la Carul cu Bere, de dezinvoltura de fecioară ofuscată a actriţei Enikö Szilágyi sau de şiretenia abilă a lui Tănase Cazimir. Un alt personaj pitoresc este însăşi Bucureştiul, văzut cu străduţe înguste şi case vechi ce ascund între pereţii lor zeci de mistere. În concluzie, "Şantaj" este un film pe care-l recomand cu căldură pentru vizionare.
Dupa ce ca habar nu ai ce film a fost, mai ai si neobrazarea sa ma corectezi cand eu iti spun CLAR ca NU a fost filmul ala tu tii sa te contrazici... tu nu intelegi ca tvr2 a modificat programul fara sa anunte? degeaba te-ai uitat tu in program NU a fost filmul ala si garantez pentru asta! poti dovedi cumva ca a fost filmul ala? captura de ecran telefoane la televiziunea romana? daca chiar sustii ca pe 17.01. 2016 ora 22:10 a fost filmul santaj? in fine ai ca sa te lamuresc ca nu are rost si chiar te-ai inselat mai si duci lumea in eroare! am urmarit TOT filmul de pe tvr2 iar la final pe generic a aparut filmul RALIUL da?! deci asta a fost! am cautat filmul si pe internet si erau FIX aceleasi imagini asa ca lasa-ma ca nu dreptate! data viitoare cand mai incerci sa ajuti pe cineva nu o mai fa!
Sa recapitulam, da?
Pui tu o intrebare, ca omul, pe TPU. Eu o citesc, si din solicitudine, sau plictiseala, incerc sa te ajut.
Iau telecomanda, deschid televizorul, caut TVR 2. O vad pe Ileana Stana Ionescu si pe Papaiani. Aud " Minerva Tutovan" si-mi amintesc de cartile Rodicai Ojog-Brasoveanu. Caut pe IMDB Ileana Stana Ionescu, nu gasesc. Caut pe cinemagia, gasesc. Filmul se numeste "Santaj", e facut de Geo Saizescu. O ancheta despre niste falsificatori de diplome etc.
Iti raspund.
Si apoi vii tu cu gura mare si scandal, imi vorbesti urat?
Uite secvente din film aici:
https://www.youtube.com/watch?v=yx6wgd6GnDc
si uite si filmul "Raliul"
https://www.youtube.com/watch?v=WK3FIyZA4VM
Poate ai alt TVR 2 decat mine!
Oricum, eu am incheiat disputa, Atotstiutorule.
Ar trebui sa-ti schimbi numele.
1. daca raspunzi macar sa raspunzi corect.
2. pe tvr2 la ora 22:10 Bucuresti a fost filmul Raliul pentru ca am urmarit genericul de final.
3. in ce localiltate stai? ai tvr2 regional?
4. nu ti-am vorbit urat sau nu stii ce inseamna urat.
5.eu am urmarit tvr2 din Bucuresti iar acoperirea tvr2 nu este una regionala ci nationala deci pana la satu mare tot acelasi post se vede.
6.mai bine ai recunoaste ca te-ai inselat si gata, ce atata tevatura? asta e ai gresit pacat ca nu poti sa fii pedepsita.
6. nu esti in masura sa dai sfaturi.
7.nu ma intereseaza daca am scris gresit.
LisaJulie întreabă: