Preferatul meu este Scent of a woman, mi se pare genial, filmul le are pe toate, atat drama, cat si comedie, are o morala faina si e genul de film care te impresioneaza, chiar daca nu are o poveste wow. Dar mi-a placut foarte mult si Inchisoarea ingerilor si Strania poveste a lui Benjamin Button. Imi plac mult filmele cu Tom Hanks, este actorul meu preferat, mai ales in Forrest Gump si Green mile, dar si Al Pacino, care e absolut genial.
Gone Girl nu ţi-a plăcut?
Daca nu ai fi facut ca animalul si as fi putut sa ma concentrez pe durata filmului fara sa iti aud rasul de drujba, probabil ti-as fi raspuns hahaha
Hei, nu te lua de râsul meu superb.
Tamara is watching you
Omg, o aud.
Subscriu. As mai adauga 2 care imi vin in minte: one flew over the cuckoo's nest si the grand budapest hotel
Genial Zbor deasupra unui cuib de cuci, foarte tare
Intr-adevar
Amityville ultimul vazut care mi-a placut mult, imi plac filmele de groaza, mister nu pot spune ca am unul cel mai preferat
Seria Star Wars, Seria Fast&Furios, Seria American Pie sau filmele in genul lor, nu mai zic si de cele horror, sunt foarte multe preferate!
E foarte interesant! E vorba despre un detectiv care are o familie frumoasa si nu e multumit doar cu atat. Pe langa asta el ''agata'' o fetita si se distreaza cu ea. Si acasa cand sotia il intreaba unde a fost el minte zicand ca a avut de lucrat la un caz. Nici un prieten de nadejde nu prea este deoarece cand facea cate o prostie punea vina pe colegul lui. La sfarsit si-a primit pedeapsa. Prin placerile trupului si-a ''ucis'' sufletul, a pierdut tot! Familie, prieteni, parinti!
Îmi vine să plâng.
Si mie. Dar ma abtin!