Uita-te putin in lista asta. Am pus in ea filme care chiar mi-au placut mult.
http://www.imdb.com/user/ur26243696/watchlist
Nu, nu e o crimă. Devine una când te uiți la un film faimos, nu-ți place și nu-l înțelegi, dar te convingi singur că ai văzut o capodoperă.
Prefer de o mie de ori o persoană care râde cu poftă la ultima clonă hollywoodiană, decât un snob care se uită numai la „nume mari".
Nu vreau să te judec, nu-mi stă în fire și nici nu sunt în măsură. E foarte ok să vrei să ai o cultură cinematografică și să ceri sugestii, dar vorba aceea cu „la pomul lăudat să nu te duci cu sacul" nu e degeaba. Încearcă să nu iei părerile nimănui drept bune, filtrează totul în mintea ta. Dacă crezi și poți să afirmi cu argumente solide că un regizor faimos face filme idioate și în același timp ești în stare să plângi fără să te rușinezi la un film cu nota 5 pe IMDB, atunci vei fi cu adevarăt un iubitor de cinema.
Numai bine!
Daca vrei sa vezi un film bun uita-te la Intouchables, este o drama franceza foarte buna. Eu l-am vazut si am ramas impresionata de profesionalismul actorilor si jocul lor actoricesc
"The lives of others", titlul original fiind "Das Leben der anderen".Pot spune ca e cel mai bun film pe care l-am vazut recent.Te vei convinge daca il vei viziona.
Ok daca preferi ceva lipsit (aproape) de violenta iti sugerez The tree stoodges (comedie extraordinara); the intouchables (2011) cel putin interesant. The astronaut`s wife (1999) SF, drama. Cam atat deocamdata.
Vezi
Charlie St Cloud
Sper sa-ti placa si tie la fel de mult pe cat mi-a placut mie
Monsters,Five Minutes of Heaven, Broken Embraces, The Prestige, Hereafter, Extraordinary Measures, Coach Carter, Brotherhood of the Wolf, The Dark Knight Rises
-The way back
-The pianist
-The shawshank redemption
-8 mile
-Hachiko a dog story
-The bucket list
-Seven pounds
-The pursuit of happines
-The town
-Leon
-The green mile
-Intouchables