| Fiction a întrebat:

Ce filme pot vedea eu? Am 11 ani, dar sa stiti nu vreau de 9, 10 ani:pot vedea si de 12. Ceva interesant, cum e actiunea in Piratii din Caraibe.Ms anticipat.

Răspuns Câştigător
| woody_9489 a răspuns:

Pai depinde ce iti place: filme Disney [gen cele pentru adolecenti: Camp Rock, Programul de protectie al printeselor, etc.], sau cele destinate si adultilor / parintilor: Harry Potter, Julie&Julia, Avatar, Twilight, sau daca ai curaj, horror laughing : The Grudge [1, 2, 3], sau comedia neagra Scarry Movie, Addams Family.

vizionare placuta big grin

12 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Voyage of the Unicorn, E. T., Hook, Princess Bride, Harry Potter, The Lord of the Rings, Eragon, Charlie and the Chocolate Factory, Stardust, Enchanted, Cutthroat Island, Fantastic Four, X-Men, Beetle Juice, The Last legion, King Arthur, The Goonies, The 10th Kingdom, Willow

| viatadecacatt a răspuns:

Ce filme vrei tu.www.filmealese.com poti sa descarci de aici sau sa te uti online:http://www.filmeonline.me/

| gabitza_6878 a răspuns:

Ceva mai bun decat piratii din caraibe nu gasesti :X
charlie si fabrica de ciocolata- e tot cu johnny depp

| Cathy_1290 a răspuns:

Aveai acum un an 10 ani si acum nu mai rei sa vezi?

| asya a răspuns:

Majoritatea sunt interzise copiilor sub doisprezece ani fara acordul parintilortongue...asa ca nu avem voie sa spunem!

| laara a răspuns:

Sex drive =) glum :p incearca niste documentare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alvin and the chipmunks, asterix et obelix, ice age of the dinosaurs. Vizionare placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Woody, Camp Rock si Programu de Protectie. etc, nu sunt filme Disney. Sunt filme Disney Channel care ii total altceva. Piratii din Caraibe ii film Disney. Ai vazut tu cumva sa arate Piratii din Caraibe pe Disney Channel? Nu.

| Baiaaanca a răspuns:

Cele de la disney si pixar

| NimeniCuActe a răspuns:

Incearca desene animate momentan kiddowinking

| StopTheWar a răspuns:

Eu iti recomand Charlie and the chocolate factory sau Narnia:The chimber, the lion and the witchhappy...Foarte frumose filme

| ╰☆╮Đoℓℓcє ღSwєєтy ˙·٠•♥ a răspuns:

Poti vedea filmele care sunt reprezentate prin diferite program (bineinteles daca esti curios sau altcevabig grin).