anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce filme thriller, actiune sau drama recomandati? Sa fie mai vechi de 2011. Nu romantice. comedie sau horror, ma plictisesc.
Mersi anticipat!

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Poti sa uiti de house of wax. Eventual cauta pe YT doar scenele cu Elisha. E o nulitate in rest. Ai vazut Avocatul Diavolului si Parfum de Femeie cu Pacino?

| Anonim explică (pentru KodrutZ):

Eh, poate nu a inteles ca nu ma omor cu horror.
cele 2 filme nu le-am vazut. tin minte de parfum de femeie ca am auzt de mult dar am facut prostia ca la From Paris with love, am crezut ce e ceva romantic si am trecut mai departe laughing. am vazut trailarul acum, si am sa il vad. mersi mersi, daca mai ai si altele. Tot asa vechi. chiar imi plac cele ca Nasul sau Inchisoarea ingerilor din 94" cu Morgam Freeman sau The Hurricane cu Denzel.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Un horror bun e una, prostiile ca House of Wax is cu totul alta. Incearca Das Boot. The one and only, ala de prin 1980.

| faramatania a răspuns:

Sin City (2005),The Expendables (2010),Takers (2010),Celda 211 (2009),In Bruges (2008),Transsiberian (2008),Blood Diamond (2006),Street Kings (2008),Ca$h (2008),Shoot'em Up (2007) etc...

anonim_4396
| Anonim explică:

Incearca ceva gen Die Hard ca tot are si oleaca de tema de Craciun.

Apoi merge un Source Code, cred.

Ma mai gandesc la Silence of the Lambs, iar mai mult drama fara thriller dar cu tenta de musical: August Rush, Amadeus, Sweeney Todd. Mi-au placut in mod deosebit alea.

Children of Men ar mai fi interesant si mai putin auzit de el.

Cam asta imi trece prin cap, in filtrul personal. As putea sa vin si eu sa insir liste de cine stie unde, de unde mai selectez ceva, dar nah...

Ah, ti-as mai recomanda seria The Cube, macar primul film din serie. Imi vine cate ceva in cap pe masura ce iti scriu.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Die Hard, Source Code si Silence of the Lambs, vazute. tacerea mieilor vazut si revazut, un film foarte bun. o sa le incerc si pe restul, vazand ca ai gusturi bune.
ca tot e vorba de Source COde, ai vazut ca vor sa faca o continuarE? nici nu imi pot imagina cum, doar sa fie alta persoana ca ala in masinaria aia, sau tot cu el. cine stie

| MiNuTz a răspuns:

House of wax

| alexcatana a răspuns:

Uite-te la Schindler's List sau la Se7en cu brad pitt