Eu aseara l-am vazut.
e un film reusit si chiar dragut
este vorba despre o fata ronnie(miley Cyrus)care vine impreuna cu fratele ei la tatal ei in vacanta.Parintii erau despartiti.Miley se intalneste cu will(liam hemsworth)de care se indragosteste.toata vacanta ronnie ii facea zile negre tatalui ei pana intr-o zi cand ouale de testoase au eclozat.Atunci tatal ei a cazut pe jos.cand l-au dus la spital doctora i-a spus ca el avea cancer si era avansat si ca el trebuia sa ia niste pastile pe care nu le mai lua ca sa fie constient si alaturi de copii lui.mama lui ronnie il ia pe fratele acesteia acasa in New York. dupa cateva zile tatal moare pe cantecul pe care l-a scris pentru ronnie, iar ronnie il canta in momentul mortii tatalui ei.
eu ti-as recomanda acest film daca esti o fire mai sensibila si apreciezi tipul de film.chiar am plans.cand auzi ca moare tatal ei nu ti se pare ceva de plans dar pe parcursul filmului o sa vezi.
Hey!
Everybody needs a song... avand in vedere ca filmul este regizat dupa romanul lui Nicholas Sparks stiam ca filmul nu ma va dezamagi. Si nu m-a dezamagit. Desi filmul are la baza o poveste tipic americana, a reusit sa-mi mentina interesul pe tot parcursul acestuia. Desi distributia nu spune mare lucru, actorii au intrat foarte bine in pielea personajului si au facut o treaba foarte buna. Filmul merita vazut cel putin odata de orice adolescent. 9/10![]()
Bye:*
E un film foarte frumos, ti-l recomand, daca vrei sa te convingi singura uite-te la trailler si ai sa vezi ce frumos este
Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol in afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat după divorţul părinţilor. Deşi viaţa lui Ronnie nu va fi deloc uşoară în noua ei casă, adolescenta îşi va da curând seama că sângele apă nu se face şi va descoperi, desigur, şi fiorii dragostei...
Dupa ce parintii ei Kim si Steve Miller au trecut printr-un divort urat, iar barbatul a plecat din New York pentru a locui in orasul Tybee Island din Georgia, adolescenta Veronica Ronnie Miller a ramas extrem de afectata si a refuzat sa-i mai vorbeasca tatalui sau. Desi canta la pian sub indrumarea lui Steve, el insusi pianist si profesor de muzica la Juilliard, rebela Ronnie a incetat sa mai exerseze la acest instrument si a preferat sa-si petreaca timpul distrandu-se cu prietenii. Atunci cand Kim Miller decide ca fiica ei trebuie sa plece in Georgia pentru a relua legatura cu tatal instrainat, Ronnie nu este deloc incantata si manifesta raceala si ostilitate in prezenta lui Steve, singurul lucru pe care il au in comun cei doi fiind pasiunea pentru muzica. In Tybee Island fata se indragosteste de atragatorul si popularul Will Blakelee si se impaca cu tatal ei, care este implicat in reconstructia unui vitraliu dintr-o biserica locala, opera de arta ce a fost distrusa intr-un incendiu.
Eu una nu l-am vazut dar prieteni mei (care lau vazut) au zis ca este un film f. bun![]()
E Un film romantic si putin tragic... mie mi s-a parut suprb... deci ti-l recomand