| tyana a întrebat:

Cine a urmarit filmul "Secretul" sau a citit cartea cu acelasi nume scrisa de Rhonda Byrne? Credeti in legea atractiei care se pare ca ar fi adevaratul secret pana la urma? Ati incercat sa folositi aceasta lege in favoarea voastra si va reusit?
Sunt un om realist, in sensul ca am muncit mult pentru tot ce am realizat pana acum si cred in influenta in bine a vietii, gandind pozitiv. Dar iti poti implini anumite dorinte doar sperand si vizualizand?
Din film mi-a placut un singur lucru:recunostinta pentru ce ai! Multi dintre noi uitam sa multumim pentru ce avem, gandind ca oricum e putin si ne concentram pe ce nu avem.

Răspuns Câştigător
| FataDinVecini_3045 a răspuns:

Am vazut documentarul acum ceva timp.

Mi-a schimbat conceptia asupra vietii.Inca mai am momente cand imi amintesc faze din viata mea, momente tiste si ma napadeste melancolia, tristetea, dar ce am inteles din Secretul m-a ajutat mult.
``Gandurile devin lucruri``(gandurile se materializeaza). Puterea gandului e imensa.Multi oameni dupa ce au vazut filmul au vrut sa actioneze imediat, si rezultate imediate, dar nu e tocmai usor.

Trebuie sa ai un timp in spate, o rabdare, ca gandurile sa se materializeze vizibil, sa te obisnuiesti cu aceasta practica, care dupa mine e ceva suprem, si te rezolva psihic.
Am inteles ca pot avea tot ce imi doresc, ca totul tine de mine, de cum gandesc, de cum vad eu viata. Daca o vad neagra, neagra este si va fi. Daca ii pun culoare, Universul isi face treaba si viata mea are toata influenta pozitiva.

Dupa cum si tu ai zis, recunostinta e semnul ca esti multumit cu ce ai!

3 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Raspunsuri la intrebarea ta:
http://www.tpu.ro/......i-insusit/
Filmul e un fel de documentar fara valoare artistica, dar nu despre calitatile filmului vrei tu sa vorbim, nu?
Oricum, daca as vrea sa ma distrez, m-as gandi o clipa cum ar fi daca ideile urmarite in film ar fi 100% asimilate si aplicate integral.Imagineaza-ti lumea zambind la tot ce-o inconjoara, multumita si-n somn, imagineaza-ti o lume care nu se concentreaza pe ce nu are, fluturi, vrabiute, vata de zahar, imbratisari...NU SUNA UN PIC GRESIT? NU PARE AMUZANT? un fel de http://www.youtube.com/watch?v=nxvlKp-76io

| AG a răspuns:

E singura parte din film care mi-a placut si mie. Si am vazut filmul de 3 ori. Pentru analizalaughing si am gasit ca se pune pret foarte mare pe partea materiala. Iti imaginezi ca tu conduci masina pe care o doresti, sau devii milionar. Poate ajuta intr-un fel la nivel inconstient acest film. Pentru ca incerci fara sa iti dai seama sa lupti pentru ce iti doresti. Dar luat ca atare filmul... un fals.

| thealchemist a răspuns:

E o prostie.