Mare porcarie, mai bine cu Pariu cu viata ca aia te invatau sa te feresti de droguri.
''Un serial care sa demonstreze ca nu toti suntem la fel si viata nu se rezuma numai la peretii scolii sau cei ai casei'' - Realizezi cum o sa interpreteze asta toti adolescentii/copilasii idioti? O sa fuga de acasa si o sa se *** cu puscariasi, iti spun eu.
''Ca unii dintre noi suntem acceptati de societate si altii se straduiesc sa para okay in ochii celorlalti'' - Aaaah, m-am prins. E vorba despre persoanele LGBT sau emo. Categoric, NU! Deja prea multa propaganda.
''Ar trebui sa avem si noi ceva original, real si sa incetam sa modernizam si sa cenzuram reproducerile a ceea ce ar trebui sa fie realitatea in care traim.'' - Exact! Dar nu cu un serial stupid despre adolescenti rasfatati. Hai mai bine sa facem o emisiune care sa-i readuca cu picioarele pe pamant ce acesti copii confuzi si speriati. O emisiune care sa le arate ce e bine si ce e rau. Care sa-i invete sa nu se lase manipulati de seriale ca Skins UK.
Cine e cu mine?
Ai dreptate! Dar producator nu se gandeste sa faca asa ceva. Cred ca la majoritatea persoanelor le plac alt gen, nu ca cel specificat de tine. Ar fii frumos sa apara un asa serial, dar nu cred ca se va intampla, nu in viitorul apropiat cel putin.
StrongHeart întreabă: