| SimonaSymo a întrebat:

Cine imi poate spune cum se termina teresa? dau funda mare...

Răspuns Câştigător
| PinkyFlor a răspuns:

Bunahappy

Daa! Teresa. femeia ambitioasa care s-a nascut cu Arturo pentru bani va incepe sa se indragosteasca de el pe parcursul telenovelei. Ea va divorta la un momenta dat de Arturo pentru a se casatori cu Fernando pentru bani. Doar ca el o sa-i puna ei aproape toate firmele pe numele ei, iar ea o sa le vanda si va deveni milionara. Atunci este asa de fericitaaa! Si cand vine Fernando ii spune ca nu mai vrea sa se casatoreasca cu el.(deoarece nu l-a iubit niciodata) Apoi se duce la Arturo si ii spune ca nu se mai casatoreste cu el si ca pe el il iubeste. Dar el acum a inceput o relatie cu Lucia(este o fata care o sa apara mai tarziu, este o prietena a Luisei) desi o iubeste pe Teresa. O sa ia masina ca sa plece undeva si o sa faca un accident. O sa vina si Teresa la spital, dar el o sa se vindece. Luisa ramane insarcinata cu Fernando. Aurora se casatoreste cu Mariano.
Teresa merge sa ii dea un cadou nasei ei in cartier deoarece este ziua ei, dar ea nu accepta nimic dupa felul in care a jignit-o si a spus ca este servitoarea ei si toata lumea o respinge, pana si mama ei. Apoi ea regreta de tot raul pe care l-a facut. Iar dragostea invinge ambitia. Deoarece Arturo o iarta si se saruta si asa se termina.

Mai exista 2 finaluri alternative, daca nu ne-a placut acesta. Dar telenovele Teresa se termina asa cum ti-am spus. Alealalte doua sunt pentru persoanele carora nu le-a placut acest final. Unul este cand Fernando vine si o omoara pe Teresa, iar celalat cand teresa pleaca din vila aia si merge la o alta firma si incepe o noua viata!

Sper ca te'am ajutatkiss

3 răspunsuri:
| PinkyFlor a răspuns:

Aaa.si am uitat sa iti spun ca Juanita a ramas cu Cutberto, s-a casatorit cu el in Zacatecas. Iar Esperanza cu doctorul Ledesma.

| M a răspuns:

Finalul este unul neasteptat. Nici nu moare, nici nu ramane cu Mariano. Ramane cu Arturo pentru ca il iubeste.(Divorteaza de Fernando. care e acum iubitul sorei lui Arturo)
Mariano devine un medic celebru si ramane cu Aurora
uita.te aici
http://www.youtube.com/watch?v=3etn08G1otg&feature=related
funda?

| frumusik96 a răspuns:

E superb finalul
il poti urmari pe videosurf
http://www.videosurf.com/......1263101305

Întrebări similare