Matt Smith! Desi toti au fost incredibili,Matt parca "este" Doctorul, nu stiu sa explic dar parca aduce ceva aparte personajului, ceva mai personal.
Se spune ca urmatorul Doctor va fi o femeie(s-ar putea sa fie doar zvonuri), ceea ce mi se pare destul de tare! Sa vedem Doctorul trezindu-se femeie, poate nerealizand la inceput si apoi sa fie ceva de genul 'Ohh...sunt...femeie..cum de mi-am dat seama de abia acum?", ar face niste scene amuzante rau :)))
Multi fani o vor pe Jaime Murray ca noul Doctor(mai bine zis, noua Doctorita?), si ca sa fiu sincera, n-am nimic impotriva acestui lucru!
Daca nu stii cine e Jaime Murray, uite o poza : (joaca in Warehouse 13, Defiance si a jucat si in Dexter cred)
http://25.media.tumblr.com/......o1_500.gif
Ai ghicit si mie imi place tot de el, este cel mai amuzant si stiai ca el si cu amy sunt probabil impreuna, pt.ca sunt foarte buni prieteni, am vazut poze cu ei si sa stii ca am auzit ca maine (azi e vineri) o sa se zica cine va fi doctor si s-ar putea sa fie ultimul sezon
.
Si mie, apropo im place mult profilul tau.
Nu cred ca Matt si Karen sunt un cuplu:/ el e asa de dulce si iubaret si cu Jenna(Clara) in public, cred ca asa e firea lui nu prea cred ca-s impreuna(desi ar putea fi, pana la urma ce stiu eu ).
OMG, si ai vazut ca Karen si-a ras tot capul pentru un film! Parca-i bec acum)
Da am vazut
Mersii ^_^
AnaliaDeepika întreabă: