| Bugnar_Ofelia_1971 a întrebat:

Cine stie ceva animeuri de dragoste? Ceva gen baiatul place fata, dar ea fuge de el... Da-ti numai unul si puneti va rog o descriere... Dau funda �

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu ştiu anime de genul de care ai spus tu. Singurele anime pe care le-am văzut, complet de dragoste, şi care chiar mi s-au părut foarte reuşite sunt:
EF: A tale of memories
EF: A tale of melodies

În ordinea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kamisama Hajimemashite sau Akatsuki no yona sunt foarte dragute

| Kizei a răspuns:

Kimi no Iru Machi.
O fata din Tokyo vine la tara pentru a face liceul si sta sub acelasi acoperis cu un baiat.La un moment dat cei doi isi dau seama ca se plac unul pe altul dar nu dupa mult timp fata pleaca inapoi in Tokyo si baiatul merge dupa ea.De acolo incep toate intamplarile.
Mi-a placut foarte mult animeul asta, are un plot foarte interesant si multe puncte culiminante.
P.S.
Uita-te prima data la Kimi no Iru Machi: Tasogare Kousaten asta arata ce s-a intamplat la tara si dupa uitate la Kimi no Iru Machi.

| ElyCrystal222 a răspuns:

Poate îți place The Apothecary Diaries... Este vorba despre o fata care trăia cu tatăl sau (este farmacista) și este rapita și dusa undeva în capitala(totul se întâmplă în China dar ei vorbesc în japoneza) sa lucreze ca o slujitoare normala... Ma rog este mult de explicat și cumva atrage atenția asupra sa și este sa zic asa ridicata în rank și un băiat ffff frumos pe care îl place orice fata dar nu și ea☺️? începe sa o placa dar eu îl privește ca și cum ar fi o musca pentru ea? și ea rezolva mistere despre otravuri dar nu știu toata povestea încă din păcate? pentru ca încă apar episoade din sez 2 și sunt nerăbdătoare ce se va întâmpla mai departe
Ps: seria nu se considera de dragoste darrrr eu o consider pentru ca o sa vezi și niște faze fff amuzante între ei doi