| ☻☆Diana☆☻ a întrebat:

Credeti ca numai fetele adora filmul "Twilight" (datorita lui "Edward", evident)?laughing
Deoarece cumnatul mau a zis ca ideea filmului e cat de cat minunata, dar n-o gaseste pe "Bella" prea interesanta, iar pe "Edward" nici atatlaughinglaughing
Cat mai multe pareri masculine devil

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Numai cei neinformati/neatenti(ca sa nu zic prostanaci) cred ca Twilight e adorat doar de fete/adolescente in general. Are la baza o poveste destul de interesanta. Eu uneori o mai poreclesc pe Bella din cauza neindemanarii, si pentru. ca e o lesinata tot timpul, Bella-Tembela, dar e simpatica in felul eihee hee. Edward, ce sa zic... e un adevarat gentleman, intr-adevar baiatul perfect, dar s-a nascut o isterie cu actorul Robert Pattinson, asta strica totul! pai daca nu era Twilight nu mai stia nici umbra de el, cu toate ca eu unul il stiam de mult din Inelul Nibelungilor, Harry Potter si Pocalul de Foc. Sa-ti placa Twilight doar pentru. actorul Robert Pattinson, adica nici macar nu te intereseaza actiunea, n-ai citit o carte, ma rog as zice ceva despre acea fata incantata doar de o fantasma(actorul n-arata asa de bine in realitate, are o tona de machiaj in filmtongue), dar ma abtin ca ar suna urat si nepoliticos din partea mea. Kristen Stewart joaca chiar excelent in alte filme, dar in Twilight n-o completeaza pe Bella din carte. E un rol mai dificil, sa zictongue. Eu unul, fiind baiat, am citit cartile, am vazut filmele, dar nu-s cine stie ce, prea multa isterie. Mai bine vezi A Walk to remember, Gone with the Wind, Sweet November(aoleu si cu Keanu Reeves ce isterie era printre tinerele domnisoare candva), si multe altele asemanatoare. Dar de, prinde la tinerii din ziua de azi aceasta povestetongue amurg

14 răspunsuri:
| renee14 a răspuns:

Sunt de acord cu aero.nu numai adolescentilor le place seria twilight.eu am si profe trecute de 30 de ani carora le-a placut

| Pho3nix a răspuns:

E un film interesant si nimic mai mult.

| costyn162 a răspuns:

Uite parerea mea: povestea cartii si mai apoi a filmului "Twilight" este super, este ceva ce tine de rutina (povestea vampirilor) care se imbina cu ceva tot mai vechi (povestea de iubire) iar impreuna creeaza o poveste total noua. Deci eu m-am uitat la film cat si la partea a 2-a pentru poveste, pentru scenariu, petru efecte speciale, etc.
Bella mi se pare interesanta dar Edward chiar nu stiu de ce a starnit atatea euforii, nu mi se pare cine stie ce. Dar oricum actorii se potrivesc rolurilor ceea ce este cel mai important.

| daniDeeDee a răspuns:

Bella e ok!happy

poate putin prea scunda. big grin atat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am privit twlight inainte sa se faca atatat tam-tam pe seama lui, si l-am privit doar de curiozitate. Mi l-a recomandat cineva, iar eu am vrut sa vad care`i treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Twilight este foarte interesant cu o poveste uimitoare! esteadevarat ca edward este superb si este personajul meu preferat dar sa recunoastem ca si actorii ajuta la promovarea filmului nu imi imagine pe altcineva in locul lui! cat despre bella este ok si in filme si in carti cat despre carti le-am citit sunt superbe toti se potrivesc de minune! TEAM EDWARD FOREVER!

| powergirl a răspuns:

Sunt fata si am vaZut filmul o data nu ma dau in vant dupa nici unu e fain filmul dar atat nu imi place sa vad un film de mai multe ori datorita actorilor ci datorita actiunii mi se pare mult mai interesanmta actiunea filmului nu actorii

| Andreea_8014 a răspuns:

Da' de ce e asa de evident ca din cauza lui "edward" fetele adora filmul?!
Mie imi place de Jacob laughingrolling on the floor

| deejayra a răspuns:

Urasc filmul asta...si cand ma gandesc ca a trebuit sa vad partea intai, obligat desigur...

| OnWeed a răspuns:

Sunt baiat, l-am vazut si mi s-a parut interesant, mi-a placut, dar nici sa devin obsedat de film sau de actorii din el laughing

| VladyCristian a răspuns:

Salut. Din plictiseala am citit si eu toate cartile twilight. Povestea este faina. Cumnatul tau are dreptate - Bella din film nu e interesanta deloc. Nu se aseamana cu cea din carte doar prin faptul ca e retrasa. Singura calitate a actritei este ca stie sa joace starea aceia de melancolism al Bellei happy Edward? Nu prea stiu. E tipul baiatului perfectwinking

| ☻☆Diana☆☻ explică:

@ albus. Ei bine, si eu stiu ca Robert in viata reala nu e cine stie ce si n-am mai auzit niciodata de el, adevarul e ca eu sunt mai innebunita dupa poveste, cum se petrece toata intamplarea, si da, am citit cartea (am ajuns la jumatatea new moon) si tind sa-ti dau dreptate ca-i mai interesanta povestea din carte dar na. Si am postat intrebarea asa deoarece nu am mai vazut vreun baiat care sa se laude cu filmul, dar cam multe fete "innebunite" peste noapte dupa Robert, cand eu nici nu stiam cine e ala...hee hee
Fiecare cu opinia lui.Stai linistit, nu ma supar usorwinking Numai binekiss

| Majj a răspuns:

Edward? Fantoma aia cu cap imens?

| JustLauren a răspuns:

Edward? ala nici nu are pachetelelaughing
mie imi place Jacobwinking... e mult mai dragutwinking
ar trebui sa inverseze rolurilehee heelaughing