| CristiShady a întrebat:

Cui ii plac seriile Dragon Ball?big grin

5 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Salut. Si mie mi-a placut trilogia "Dragon Ball".
Sunt sigur ca sunt multi care apreciaza acest anime. Deoarece, este unul din cele mai bune anime-uri clasice din acest gen. (presupun ca aici majotitatea este de acord cu mine, nu?)
Plus ca pentru generatia de dupa 90 (in care ma aflu si eu) si nu numai, a fost una din "desenele animate" ale copilariei.
Pe langa faptul ca mai urmaream :
Sailor Moon - TVR 1
Pokemon - in weekend la PRO TV
Captain Tsubasa - la programul turcesc Kanal D (daca nu ma insel)
Sunt sigur ca am trezit un moment de nostalgie user-ilor generatiei dupa 90 care le-au urmarit.hee hee

Nota: Intentionat am pus termenul "desen animat" deoarece pe atunci eram prea mici si nu aveam idee despre termenul "anime".

P.S. Imi cer scuze pentru devierea de la subiect. Dar nu am putut sa omit aceste lucruri din copilaria mea si a multor alti copii pe atunci.winking

| Zuzazozo a răspuns:

Mie este foarte reusit animeul!

| suprem98 a răspuns:

Dai funda te rog. http://www.animekage.com/anime/dragon-ball/ Se vede bine. Si vezi ca este si seria Z si GT dar cauti tu mai jos.

| suprem98 a răspuns:

Dai funda te rog. http://www.animekage.com/anime/dragon-ball/ Se vede bine. Si vezi ca este si seria Z si GT dar cauti tu mai jos. Este cel mai tare anime si cel mai tare desen cu cele mai tari filme animate. The best ever!

| brebenel100 a răspuns:

Cred ca este cel mai vizionat desen animat de mine in copilarie, tin minte ca nu ratam nici macar un episod.Mult respect pentru producatori.