| Glittery a întrebat:

De ce sunt lacrimile albastre in desene animate?

Răspuns Câştigător
| Chesterr a răspuns:

Nu prea mai ma uit la desene, ultimul era cu Dragon Ball Tournsment of Power, desenele astea efectiv mi-au ameliorat o depresie în care ma împingea spre a ma sinucide, culmea e ca o aveam încă pe mama în viata și aveam depresia asta care ma atintise la pat, apoi mai era Dragon Ball Anime War, astea m-au dat gata! În rest eu nu mai ma uit de mulți ani la desene, dacă ai anxietate îți priesc desenele, alea horror îți pot face mult rău.
E desen animat, este o ficțiune puerila cu o grafica desigur animata în asa fel sa atragă copiii sa se uite, asa cum atrage culorile de kfc mâncătorii de fast food implicit mirosul acela care ii hipnotizeaza.
Ai grija nu mai baga în tine pe fond emoțional ca ajungi obeza, fa în camera multe exerciții fizice dacă afara nu poți. Știu ca nu are legătură cu subiectul, dar am văzut ca ai 70 de kg, e foarte mult pentru o fata de 17 ani, o sa dezvolți probleme cardiovasculare.
Nici desenele astea nu mai sunt ce au fost, sunt penibile, asa cum și filmele horror par desene nu horror ca altădată.

4 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Singurul scop pentru care se folosesc lacrimile albastre in desene este acela de a adăuga culoare. Fiind destinate copiilor, acel desen animat trebuie sa impresioneze privitorul prin intermediul culorilor. Se poate să fie și ce au spus ceilalți însă, la desenele adresate unui public putin mai matur se folosesc lacrimile transparente. E o chestie destul de complicata oricum, nu în toate desenele este așa, nu toți folosesc metoda asta.

| psyclepath a răspuns:

Mai interesant ar fi sa te intrebi de ce e apa albastra in cantitati mari si transparenta in cantitati mici.

| Anonimu7041 a răspuns:

Ele sunt lichide, oarecum reprezinta apa, iar cum apa in mari si oceane / etc este reprezentata cu albastru, asa si lacrimile.

| GabrielUpat a răspuns (pentru Anonimu7041):

Si sa mai adaug la raspunsul tau, ca daca le-ar face transparente, nu prea s-ar vedea sa de bine ca plang